Berke
20 Aralık 2024 19:32

22.11.2024 tarihinde Sabiha-İzmir uçuş yaptım. İndikten sonra çağrı merkezi ile görüşme yaptım ve faturamı mail adresime istedim. Çalıştığım kuruma ibraz etmek için. Gelen maili kontrol edip belge oluşturduğumda fatura değil tahsilat makbuzu gönderildiğini fark ettim. Kurumum fatura olmadığı için tabii ki kabul etmiyor. Bunun üzerine 17.12.2024 sabah saat 9 da çağrı merkezinden durumumu anlatan bir kayıt oluşturdum fatura (e-bilet) talep ettiğimi, 3. Gün 20 Aralık sabah tekrar çağrı merkezini aradım kaydınız inceleniyor diye geri bildirim yapılıyor. Uçuşumun e-bilet fatura olarak talep etmem kadar doğal bir şey yok ve bu belgeye ulaşamamam kadar da saçma bir şey yok. Pişmanlık

Özgür
22 Nisan 2024 11:56

Orhan
27 Nisan 2025 15:34

Rüveyde
23 Mayıs 2025 10:40
Koltuk Seçimi Ücretinin İadesinde 5 Aydır Sonuç Alamadım, Banka Ve Pegasus Arasında Mağdur Oldum

Ilgın
25 Temmuz 2024 16:37
Pegasus Yasal Süre Dolmasına Rağmen İptal Ettiğim Biletimin İadesini Alamadım!

İlknur
08 Nisan 2025 12:54