Gönül sonuçtan çok memnun

03 Aralık 2024 16:38
Gönül'ün Teşekkür Mesajı
“Şikayetimizle ilgili çok uzun bir süreç yaşadık ancak Sonuçta ürün iadesi kabul edildi Media Markt mağazası müşteri temsilcisi arayarak Ürünü aynı fiyattan alabilmemiz için ve kod vereceklerini söylediler. Şikayet var ekibi ve n 11 ve Media Markete çok teşekkür ediyorum.”

7 Kasım 2024 tarihinde N11 sitesindeki Media Markt mağazasından LG oled 65 ekran televizyon aldım Sipariş numarası: 201761187938 dir.
Borusan Lojistik firması 12 Kasım 2024 te teslimat yaptı. Ancak Kargo kutusu hasarlı geldi. Kargocu arkadaş resimlerini çekerek amirine durumu bildirdi. Borusan Lojistik ile yapılan görüşmelerde apartman kamera kayıtlarını ve resimlerini gönderdik. Borusan Lojistik kargo teslimatı sırasında hasar tutanağı tutmadıklarını ve sorumluluğun kendilerine ait olduğunu bildiren ekteki mailde satıcıdan iade ya da değişim talep etmemizi söyledi. Media Markt'te İadeyi kabul etti. Media Markt müşteri hizmetleri beni arayarak iademin tamamlandığını bildirdi. Ancak N11 üzerinden alındığı için ürünü geri alma ve ücret iade işleminin N11 tarafından yapılacağını söyledi. N11 üzerinden iade Kargo kodu oluşturduk ancak Yurtiçi Kargo kodu verdikleri için Yurtiçi Kargo biz televizyon taşımıyoruz diyerek kargoyu almadı. N11 yirmi gündür konu inceleniyor diye bizi mağdur etmektedir. 60 bin tl ödeme yaptım. Geri iademi bir an önce almak istiyorum. Media Markt olarak ürününüze sahip çıkmanızı ve n 11 ile irtibata geçerek mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.

03 Aralık 2024 16:41 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Gönül K. “N11 Ve Media Markt Arasında Kayıp: Hasarlı Televizyonun İadesi Yapılamıyor” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

05 Aralık 2024 15:51
07 Aralık 2024 18:09

Henüz mağduriyetim giderilmedi N11 ve kargo firması tarafından hiçbir ilerleme yok ürünü hala teslim almanızı ve para iademi bekliyorum ayıplı gelen ürünün ödemesini yapmaya devam ediyorum. 20 gündür bekliyorum önümüzdeki hafta elimdeki belgeler ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

20 Aralık 2024 14:38

Media Markt mağazasına çok teşekkür ederim.

20 Aralık 2024 14:40

Şikayet var ekibinize n 11 ve Media Markt mağazasına çok teşekkür ediyorum

20 Aralık 2024 14:42

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2025 16:17

24 Ekim 2024 14:32
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 18:01
Yanlış Teslimat Ve İade Süreci Mağduriyeti