Çiğdem sonuçtan çok memnun

Media Markt'ta Saeco Kahve Makinesi Tamir Sorunu

Çiğdem
27 Ağustos 2024 20:34

Geçen sene Media Markt'tan almış olduğum Saeco marka kahve makinem kahve yaparken bir anda durdu ve bir daha çalışmadı. Ürünü almış olduğum Piazza AVM Media Markt'a teslim ettim. Konu ile ilgili Media Markt ürünü servise gönderdi. Yaklaşık 25 gün serviste kalan kahve makinem için Media Markt'tan 'Ürününüzü teslim alabilirsiniz.' mesajı geldi. Mesaj üzerine ürünümü teslim almaya gittiğimde bana cihazımın bakılmadığını, çünkü ürünün kutusunun olmadığından dolayı tamir edilmeden geri gönderildiğini söylediler. Böyle saçma bir şey görmedim. Ürünün tamir edilmesi gerekiyor. Kutuyu tamir için değil, ürünü tamir için veriyorum ve sonuçta her aldığım ürünün kutusunu neden saklayayım? Faturam mevcut, seri numarası ve diğer tüm bilgiler mevcut. Ürün uzun süre sonra zaten kutusundan çıkarılıp kullanıldı. Bu konuda müşteri hizmetleri de destek olmadı. İnanılmaz mağdur edildim. Tüketici Mahkemesi'ne başvurup tüm yasal haklarımı kullanacağım. Sonuçta bedavaya almıyoruz, ciddi paralar ödüyoruz. Bir işlem bu kadar zora sokulmamalı.

27 Ağustos 2024 20:39 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba Çiğdem M. “Media Markt'ta Saeco Kahve Makinesi Tamir Sorunu” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

29 Ağustos 2024 14:06

Merhaba Çiğdem M. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240829-021785 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

30 Ağustos 2024 12:04

17 Eylül 2023 13:24
Burcu sonuçtan çok memnun

02 Ekim 2024 19:00
"Çabalarım olumlu sonuçlandı Media Markt e müşterisini mağdur etmediği için teşekkür ederim."

03 Ocak 2025 19:05
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 23:56
Media Markt Mall Of İstanbul Cihazımı Kırıp Kendi Çapında Tamir Etti
Media Markt Mall Of İstanbul Cihazımı Kırıp Kendi Çapında Tamir Etti
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 22:00

Media Markt Kategorileri