Merve sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Yurt Dışından Alınan Ürünün Garantisini Kabul Etmiyor

02 Kasım 2023 19:16

Yaklaşık 10 ay önce Almanya Media Markt dan aldığım Delonghi kahve makinesi bozulduğu için garanti kapsamında onarım Media Markt mağazasına götürdüm. Ancak mağaza çalışanları ürünümün yurt dışındaki bir Media Markt mağazasından alınmış olması nedeniyle garanti için teslim almayı reddetti. Müşteri hizmetleriyle defalarca yaptığım görüşmelerde ürünün yurt dışından alınsa dahi 1 yıl boyunca garanti kapsamında olduğunu ve mağaza teslim almadıysa bununla ilgili çözüm bulacaklarını söylediler. Faturamı da mail olarak Media Markt adresine ilettim. Ancak 2 hafta boyunca size dönüş sağlayacağız diyerek beni oyaladilar. En sonunda yurt dışından alınmış olması nedeniyle teknik destek veremeyeceklerini söyleyen bir mail ilettiler. Fakat benim gibi Yurt dışından ürün almış bazı kişilerin garanti kapsamından yararlanabildiğini biliyorum. Ayrıca garanti kapsamında olmasaydı müşteri hizmetleri ile ilk görüşmemde söylemeleri gerekirdi. Dünyanın bir çok yerinde şubesi olan bir zincir mağazanın her seferinde farklı cevaplar vermesini ve teknik destek sağlayamamasını kabul etmiyorum. Bir daha asla Media Markt üzerinden alışveriş yapmam, satış sonrası destek sunmayacaksa markanın kendisinden almak daha mantıklı neden Media Markt tan alışveriş yapayım?

02 Kasım 2023 19:36 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Merve
Merve
06 Kasım 2023 13:59

Benimle irtibata geçen olmadı, zaten irtibat kursalar bile 2 haftadır müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmelerde durumu çözemedikleri için şimdi de çözebileceklerini düşünmüyordum. Müşteri hizmetlerinin söylediklerine inanıp da yurt dışından alınan ürünü garantiye kabul edeceklerini düşünmeyin diye yazmak istemiştim. Media Markt'tan yapılan tüm alışverişlerin sonucu hüsran oluyor ama bu son alışverişimdi bir daha asla yapmam.

Seren sonuçtan hiç memnun değil

Ekstra Garantiye Rağmen Onarım Veya Güncel Fiyatla İade Yapılmıyor

08 Ekim 2025 15:15
Selman sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 11:10
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 16:32
Media Markt'ta Hayal Kırıklığı Kahve Makinem Hurdaya Döndü
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 20:32
Vedat sonuçtan memnun