Media Markt Bir Yıllık Servisi Bile Karşılamıyor!

27 Eylül 2024 00:48

Mağduriyet üzerine mağduriyet, resmen yasal işlem yapılmıyor. 1 yıl ekstra full garantili Macbook'u 2.5 ay ortada bırakıp servise bile göndermediler. Üzerine Microsoft ömür boyu üyeliği kendileri aldılar, arkadaşımla birlikte ve asla, asla verdiğimiz maillerde takılı değil. Hem Microsoft'u sildiler hem talebimi karşılamadılar. Kamera kayıtlarını talep ediyorum.

9 Eylül 2024 10:55

25.07.2024 tarihinde Macbook açılmadığı için servise verdiğimiz bilgisayarımız 02.08.2024 tarihinde hala bir dönüş olmadı için fiziken gidip durumunu sorduğunda her zaman aktif olarak kullandığım telefonuma kullanılmamakta diye not düşülmüş iCloud kapatılması gerekiyor diye. Gittiğimde olgunlukla karşılayıp tekrar bilgileri gönderdik ve tekrar işlem başlattık 20 iş gününü geçip 09.09.2024 tarihinde tekrar Media Markt'tan dönüş alamayıp geldiğimizde servise gönderilmemiş yapacak bir şey yok beklemeniz gerekiyor cevabı aldık oğlumun okul bilgisayarı ve okullar atılıyor ayrıca 1 yıl bütün ek ücretleri ödeyip garanti satın almıştık Media Markt çim pazarından da kötü bu işi acilen çözüme kavuşturmanızı ve ücret iadesi ya da yeni bilgisayar talep ediyorum burda servise Gönderilmeyip bilgisayar ne yapıldı çok merak ediyorum

10 Eylül 2024 17:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Ecem G. “Media Markt Bir Yıllık Servisi Bile Karşılamıyor!” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

11 Eylül 2024 19:44

Hala cevap bekliyorum

Merhaba Ecem G. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 240912-020844 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Merhaba Ecem G. 240912-020844 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Media Markt Bir Yıllık Servisi Bile Karşılamıyor!” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Media Markt'tan Aldığım Robot Süpürge Uzun Servis Süresi Ve Düşük Sigorta Teklifiyle Mağdur Oldum

Media Markt'tan 72.000 TL ödeyerek Roborock Curv X robot süpürge satın aldım. Satış danışmanının “olası tüm masraflar si...

Media Markt Ve Roborock'tan Garanti Dışı Kullanıcı Hatası İddiası Ve Kişisel Veri Sızıntısı

Şilan

01.11.2025 tarihinde Media Markt’tan Roborock s8 Pro model robot süpürge satın aldım. Ürünü son derece özenli ve dikkatl...

Kasko Hizmeti Satışta Vaat Edildiği Gibi Sunulmuyor

Hatem

Media Markt Antalya mağazasından 30.07.2023 tarihinde Dyson v12 süpürge satın aldım ve ürüne 1+1 yıl kasko hizmeti için ...

Tümünü Gör
Media Markt Yalanla Yapılan Satış

Media Markt YalanlaYapılan Satış

Fatih
Media Markt Ecovacs N20 Pro Arıza Giderilmedi!

Media Markt EcovacsN20 Pro Arıza Giderilmedi!

Meryem
Media Markt Ürün Aldım Ek Garanti Yaptırdım Ama Hizmet Almada Sorun Yaşıyorum!

Media Markt ÜrünAldım Ek Garanti Yaptırdım Ama Hizmet Almada Sorun Yaşıyorum!

Abdullah
Media Markt Roborock Q8 Max Pro Çalışırken Tak Tak Diye Ses Geliyor