Ekin sonuçtan çok memnun

27 Ağustos 2024 19:00
Ekin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Maviden dün aldığım parfümün kalıcılığı hiç yok parfümü sıktıktan 2 dakika sonra bile hiç kokusu gelmiyor, sıfır koku. 500 TL'ye Mavi mağazasından aldığım ürünün bu kadar kalitesiz olmasını beklemezdim hayal kırıklığı oldu benim için. Ambalajı açtığım için iade kabul edilmiyor, sanırım. Ne yapabilirim müşteri hizmetleri ilgileniyor mu?

28 Ağustos 2024 08:58 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın Ekin A.., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

28 Ağustos 2024 12:36

Sayın Ekin A.,. Konuyla ilgili olarak sizleri bize vermiş olduğunuz numaradan aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bilmenizi isteriz. Size ulaşabileceğimiz farkı bir telefon numaranızı gönderebilirseniz sizinle hemen iletişime geçmek ve detaylı görüşmek isteriz. Saygılarımızla,

28 Ağustos 2024 14:43

Merhaba bu numaradan iletişime geçebilirsiniz bugün öğleden sonra veya cuma günü

28 Ağustos 2024 14:50

Teşekkür ederim

Duygu
14 Mayıs 2024 16:45
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
06 Mart 2024 11:36
"Konu ile ilgili şikayetimi bildirir bildirmez Mavi.com' da yetkili Meltem Hanım iletişime geçti, konu ile ilgili sorularımı net olarak cevapladı ve detaylı bilgi verip üzüntüsünü ve özürlerini dile getirdi. Sorularım yanıtlandı ve olan şüphelerim ortadan kalktı. İlginize ve Meltem Hanım'a güzel, anlaşılır ve anlayışlı üslubu için teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar."

Bilge
19 Eylül 2023 03:52