Mavi Kot Pantolon

Ferdi
13 Eylül 2024 05:42

Merhabalar, şubat ayında aynı modelden 3 adet kot pantolon aldım ve 3ü de ağ kısmı bölgesinden yırtıldı. Konu ile ilgili bir İstanbul'da Ataköy konakları mağazasına gittim ve incelenmesi için ürünleri teslim ettim. Ürünlerin incelenmesi 15 iş günü süreceği bilgisi verildi tamam dedim ve cevap yıkama koşullarına veya kullanım koşullarına bağlı olarak olduğunun cevabı mail adresime geldi. Ben yaklaşık 20 yıldan beri belki daha fazla (kartuş uygulaması çıkmadan geriye dönük alışveriş geçmiş takibi edilemeyeceği için) müşterinizim ve her yerde övdüğüm bir markaydı eskiden aldığım kotları hiç başım ağrımadan belki 5 yıl giydiğim bile olmuştur. Son yıllarda ise bence bununla ilgili çok fazla müşteri şikayeti aldığınızı düşünüyorum. Sonuç olarak benim için mavi markası bitmiştir. İyi çalışmalar bol cirolar.

13 Eylül 2024 09:16 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Ferdi B., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Taha sonuçtan hiç memnun değil

Taha
13 Ekim 2023 20:53
Mavi Kot Ağ Kısmında Yırtılma, Erime Ve Aşınma
Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
24 Ağustos 2023 13:54
"Gerçekten ilgilendiğiniz için memnuniyetimi dile getirmek istiyorum teşekkür ederim Mavi Jeans"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
05 Şubat 2025 13:33
Mavi Marka Ürünlerde Kalite Sorunları Ve Garanti Süreci Hayal Kırıklığı
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
17 Nisan 2024 15:51