Şeyma sonuçtan memnun değil

Öncelik Sırası Hakkında Adil Olmayan Uygulama

24 Kasım 2024 21:10

Bugün öğlen Vadi İstanbul alışveriş merkezi LCW mağazasının ikinci katında kasada sırada bekliyordum, ikisi bebek üç tane çocuğum olduğu halde sıraya geçtim. (Sırada bekleyenlere haksızlık olmasın, nasılsa bebeklerim o sırada ağlamıyor diye hakkımdan feragat ettim.) Tam sıra bana gelmişti ki yabancı uyruklu bir bayan bebek arabasıyla önüme geçti; ben de sıranın bende olduğunu söyledim. Kasiyer D**** Hanım, bebeğim olduğu için önceliğin onun hakkı olduğunu söyledi. Ben de, "Benim de iki tane bebeğim var, eşim uzakta oyalıyor. Bunu yapmanız doğru değil," dedim. Sıra bende olmasına ve benim de bebeğim olmasına rağmen 'Doğru söylüyorsunuz, sıra sizin hakkınız' demek yerine, "Dilerseniz üstünü çağırayım, beni şikayet edin," dedi. Bu ne kadar saçma bir savunma. 'Elimden gelen bir şey yok, kurallar böyle, bebekliler öncelikli,' dedi. Ben de "Madem öyle, bunu sırada bekleyenlere mal edemezsiniz. Yeni bir kasa açın, lütfen bunu yetkililere iletin," dedim. 'İletmeyeceğim,' dedi. Ne kadar şahsi bir tutum. Bekleyen bebekli yabancı uyruklu olunca veya kasiyerin canı kimi istiyorsa onu mu önceliyor? Peki neden bu beklemeleri sıradakilerin omzuna yüklüyorsunuz? Sıra benim olduğu ve benim de bebeğim olduğu halde neden beni değil de diğerini öne alıyorsunuz, kasiyerin canı öyle istedi diye mi?
Ayrıca sırada bekleyen diğer insanlar da bu duruma itiraz ettiler. Şirketin bu tutumu, sırada bekleyenlerin önüne geçmek olarak insanların omuzuna yüklenmemeli.

24 Kasım 2024 21:51 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

07 Şubat 2024 00:58
LCW Kasiyer Mağduriyeti
Göknur sonuçtan hiç memnun değil

Göknur
18 Mart 12:32
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
10 Kasım 2023 05:46