Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

LCW Mağazasında Saygısız Çalışan Ve Yetersiz Yönetim

01 Kasım 2024 23:32

Saat 21:00 civarında Cevahir AVM içinde bulunan LCW mağazasında mağaza çalışanı kaba üslup kullanarak "Sizin kafanızda bir sorun mu var? " diyerek saygısızlık yapmıştır. Mağaza müdürünü anons ettirdim. Bu kelimeleri mağaza müdürü yanında da sarf etmiştir. Bununla ilgili en azından üslubundan dolayı gerekli yerlere şikayet edeceğimi belirtmeme rağmen başta ismini vermek istememiş, sonrasında nereye istersen şikayet et diye kaba bir üslupla konuşmasını sürdürmüştür. Çuvalla alışveriş yapan bir müşteriyim. Ayrıca hizmet sektöründe bir yönetici olarak çalışan biriyim. İnsan kaynakları departmanı böyle kişileri nasıl işe alır? Hadi aldınız nasıl eğitim vermezsiniz? Şikayet geldi. Aksiyonunuz nedir diyorum, biz kendisiyle konuşuruz diyorlar. Bunu nereden takip edebilirim diyorum cevap yok. "Başka müşterilerden de şikayetler var" zaten deniyor. Başka şikayetler varsa hâlâ aynı kişinin aynı şekilde aynı pozisyonda ne işi var diyorum? Cevap yok. Yani yanımda arkadaşına trip atar gibi konuşan bir kız... Sokaktan bulduklarını işe almışlar. LCW şube müdürleri de yetersizler ve hiyerarşik düzende bir sorun var. Sırf laf olsun diye konuşup durdular, sonuç? Sonuç yok.

01 Kasım 2024 23:41 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

06 Şubat 13:04
Sena sonuçtan hiç memnun değil

LCW Ümraniye Mağazasında Çalışanların Saygısız Davranışları

24 Mayıs 18:01