Yücel sonuçtan çok memnun

LCW Fethiye Erasta AVM İlgisiz Satış Elemanları Hakkında

30 Temmuz 2024 23:23
Yücel'in Teşekkür Mesajı
“Çağrı merkezinden arayan temsilci işlemi hızlandırdı ilgi alakasına çok teşekkür ederim ayrıca şubeden Sercan bey de özel arayıp ürünün tesliminde itina ile yardımcı oldu teşekkür ediyorum”

Fethiye Erasta AVM'de LCW'den sitesinde beğendiğim bir terliği 19 Temmuz saat 14:00'te sipariş vermek istedim. Saat 12'ye kadar sipariş verme işi bitiyor, bu saatte talep alamıyoruz diye yardımcı olmadılar. 22 Temmuz Pazartesi sabahı giderek ilgili üründen 2 adet sipariş verdim ve 26 Temmuz'da aradım, siparişim hakkında bilgi almak istedim. Telefona çıkan kadın azarlar bir şekilde 'Telefonunuza mesaj gelecek, daha bir hafta bile olmamış neden arıyorsunuz?' gibi kuruma yakışmayan tavır sergiledi. 30 Temmuz Salı günü mağazayı ürün hakkında bilgi almak için aradım, patavatsızca konuşmalarını ben de telefonda duyuyordum. 'Adama mesaj gitmemiş' diye üç kez oradakilere tekrarlayan kadına talebim yapılmış diye sorduğumda 'Biz talebi göremiyoruz, öyle bir talep yok, kimden talep yaptıysanız onu bulun, yüzünü hatırlarsınız' gibi saçma sapan sözlerle telefonda bekleterek yardımcı olmadılar. LCW gibi bir kuruma böyle kalitesiz, konuşmayı bilmeyen çalışanları alanlar, bu mağazayı bir gözden geçirin. Hiç yakışmayan çalışanlar müşteri kaybettirir.

31 Temmuz 2024 00:50 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi almak için aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

Yücel

LCW Ürünü Depoda Bulamıyorlar Para İadenizi Becerip Yapamıyorlar

30 Kasım 2024 22:28

Siparişim Gönderilmiyor, Bilgi Alamıyorum

05 Ağustos 12:06
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

LCW Mağazasında İade Ve Personel Sorunu Yaşadım

31 Temmuz 20:23