İlke sonuçtan memnun

LCW "Bu Kasada Önceliklisiniz" Vaadini Yerine Getirmiyor!

LCW "Bu Kasada Önceliklisiniz" Vaadini Yerine Getirmiyor!
19 Şubat 2024 11:29

18 Şubat saat 16.45-17.00 arasında İstanbul Ataşehir Metropol AVM'deki LCW mağazasından alışveriş yaptım. Ödeme için sıraya girip beklemeye başladığımda, ödeme yapmış ve çıkmakta olan farklı bir müşteri, hamileyseniz öndeki kasaya ilerleyebileceğinizi söyleyerek 'bu kasada önceliklisiniz' yazan kasayı işaret etti. Daha önce fark etmemiştim, teşekkür ederek sıradan çıktım. İlgili kasaya yaklaşıp, kasadaki görevliye 'bu kasanın sırası ayrı mı?' diye sordum. 'Yalnızca sıradan yardımcı olabiliyorum' cevabını aldım. 'Bu kasada hamile, bebekli ve engelli insanlara öncelik tanındığı yazıyor, üzerinizdeki tabelada. Nasıl bir öncelik sağlıyorsunuz?' dediğimde, yine 'Yalnızca sıradan yardımcı olabiliyorum' cevabını aldım. Sırama dönüp beklemeye devam ettim. Sıra bana geldiğinde, benimle ilgilenen personele en baştaki kasanın tam olarak ne işe yaradığını ve ne zaman kullanılabildiğini sordum. 'Ben satış görevlisiyim, mağaza yöneticisine iletebilirsiniz bu sorunuzu' diye yanıtladı. Bu durum gerçekten mağaza yöneticisinin inisiyatifinde mi olmalı? Yoğunluk vardı, bu yüzden böyle yaptılar diye düşünebilirim; ancak zaten bu uygulamanın yoğun zamanlarda uygulanması mantıklı değil midir? Eğer özel durumu olan insanlara ayrıcalıklı davranıyoruz mesajını büyük bir tabela ile mağazanın en görünür noktalarından birine asıyorsanız, bu vaadinizi neden yerine getirmiyorsunuz? Sadece yapmış olmak için mi bu? Sıra beklemek gerçekten problem değil. Özel durumdan bağımsız olarak her yerde sıra beklenir. Siz özel durumları olan insanlara ayrıcalıklı davranmak zorunda değilsiniz elbette. Ancak burada sorun, onlarca şubesi olan bir mağazanın sadece görüntü vermesi ve konu hakkında kimsenin sorumluluk almayışıdır. Yapamayacağınız bir şey için gereksiz ve yanlış vaatlerde bulunmak doğru bir davranış değildir. Bu, insanları yanıltmak anlamına gelir. Hem o an müşterinizi kızdırır, hem de marka imajınıza negatif etki yapar.

19 Şubat 2024 11:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

26 Haziran 2024 19:07

Öncelikli Kasa Hakkımız Bebekle Yok Sayıldı