Emine sonuçtan çok memnun

Kelebek Mobilya Şikayeti

Kelebek Mobilya Şikayeti
07 Kasım 2024 20:14
Emine'nin Teşekkür Mesajı
“Özellikle Gamze hanıma çok teşekkür ediyorum, 🌺🌺💐”

Ben size Aksaray'dan yazıyorum ismim emine t** ben 4 ay önce mağazanızdan 75.000'lik alışveriş yaptım bunların içinde mağazanızdan TV ünitesi seçtim görselden mağazadan seçtiğim TV ünitesinde pazarlık yapıldı ve ücreti alındı ancak bana gösterilen üründen tamamen kayıtlara farklı ürün getirmiş ben bunu fark etmedim 4 ayın sonunda ürünler evime teslim edildiğinde itiraz ettim ben bu ürünü seçmediğimi farklı ürün seçtiğimi söylediğim halde kabul ettiremedim bana sorunlu olduğumu dediğim yere de gidip şikayet edeceğimi söylediler.

Mağduriyetinin giderilmesini istiyorum lütfen kamera görüntüleri incelendiğinde bunu net olarak göreceksiniz seçtiğim ürün ve oraya kaydedilen ürünü ne kadar arasında arasındaki fark olduğunu lütfen yardımcı olun ve ürün iadesi istemiyorum ödediğim ürünü bana teslim edilmesini istiyorum ben güvendim koskoca Kelebek mağazası benimki katam aldığın ürünle kaydettiğim ürünü kıyaslamadım güvendim çünkü aklımdan bile geçmezdi Kelebek mağazasında böyle bir sorun yaşayacağım.

07 Kasım 2024 20:20 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

08 Kasım 2024 14:35

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi Kelebek

20 Kasım 2024 17:57

Ben emine tarhan daha önce bulunduğum şikayetten netice alamadık biz hala beklemedeyiz Aksaray Kelebek Mobilya

21 Kasım 2024 16:16

Özellikle Gamze hanıma çok teşekkür ediyorum, 🌺🌺💐

25 Nisan 2024 14:58
Esra sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 01:51
Dersu sonuçtan memnun değil

18 Haziran 2025 20:09
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2025 12:28

03 Şubat 2025 19:16