Kelebek Mobilya Karyola Yatağın Alt Kısmı Aparat

Kelebek Mobilya Karyola Yatağın Alt Kısmı Aparat
18 Mayıs 2024 11:21

Rize Ardeşen'deki Kelebek Mobilya mağazasından satın aldığım ürünlerden hiç memnun kalmadım. Ürün iki ay sonra teslim edildi. Biz kendilerini aramadıkça tarafımıza hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Çalışanlar soğuk ve ilgisiz davrandılar. Ayrıca, bu ürünü alırken yükseklik konusunda talepte bulunmuştum. Oğlum alerjik olduğu için sık sık temizlik yapmam gerekiyor. Ancak ürün eve geldiğinde, yatağın alt kısmındaki çıta destekleyen aparatı gördüğümde şaşkına döndüm. Yatağın diğer kısımlarını nasıl temizleyeceğimizi düşünerek, yatağı çekmenin imkansız olduğunu fark ettim. Satın alma aşamasında bu konuda bilgilendirilmedik. Ayrıca, bu sorunu dile getirdiğimde ve orta ayak talep ettiğimde ilgilenilmedi. Üstelik satıcı, 'Odanıza uygun bir yatak seçseydiniz' diyerek bana akıl verme girişiminde bulundu. 45 bin TL'lik ofis takımı aldık. Kuzenim, aynı mağazadan 25 bin TL'lik bir takım aldı ve ona çocuk çalışma masası ışığı hediye edildi. Bu hediyenin değeri iki bin TL'den fazla olabilir. Ancak, ben daha yüksek bir meblağ ödememe rağmen hediye kabul edilmedi. Sadece bir adet el havlusu verildi. Ufak bir hediye talep ettiğimde ise bu talep yerine getirilmedi. Kimse hediye vermek zorunda değil ancak bu durum dalga geçiliyormuş gibi hissettirdi ve bu da beni rahatsız etti.

18 Mayıs 2024 11:30 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

08 Temmuz 2025 17:35

27 Haziran 2024 11:51