Kelebek Mobilya Ankara Yenimahalle İstanbul Yolu Kurulum Yapmıyor!

Kelebek Mobilya Ankara Yenimahalle İstanbul Yolu Kurulum Yapmıyor!
10 Şubat 2024 22:31

25.12.2023 tarihinde Kelebek Mobilya Ankara Yenimahalle İstanbul Yolu (Adres: i̇nönü mah. İstanbul devlet karayolu no: 344) şubesinden Martha Genç Odası'na ait 2 kitaplık, 1 üç kapılı dolap ve 1 çalışma masası olmak üzere toplamda 4 parça ürün satın aldık. Teslimat tarihi ise 45-60 gün olarak söylendi ve erken gelirse teslim edilecek dendi. Kelebek, mobilyaların teslimata hazır olduğunu bildirdi ve 3 Şubat Cumartesi günü arayarak bir hafta sonrası yani 10 Şubat Cumartesi günü kurulum için randevu aldık. 6 Şubat Salı günü kurulumun olacağını teyit etmek için mağazayı aradık ve kurulumun olacağı söylendi. 8 Şubat Perşembe günü yani kurulumun yapılacağı günden iki gün önce bizi aradılar ve cumartesi günü geleceklerini bildirdiler. Kurulumun olacağı gün, cumartesi günü evde sabahtan akşam saat 20:09'a kadar aramalarını ve gelmelerini bekledik. Bu süre zarfında bizi perşembe günü arayan ve geleceklerini söyleyen numarayı defalarca aradık ve kapalı olduğu için hiçbir şekilde ulaşamadık. En son çare 18:00'da mağazayı aradık ve muhakkak ekiplerin geleceğini ve kurulumu yapmadan asla teslimatları bitirmeyeceklerini söylediler. 20:09'da kurulumu yapacak ekip aradı ve adresi teyit etti. Ekipler 20:40'da geldiler. Eşyaları taşırken çok kaba bir şekilde evimizin konumu ve evimiz, sitemiz hakkında hakaretlerde bulundular. Paketleri odaya taşıyıp kurulumu yapmayacaklarını hafta içi bir gün kurulum yapacaklarını söyleyip bize de hangi gün müsait olduğumuzu sormadan gittiler. Ekiplere çalıştığımızı ve zar zor bugünü buna ayırdığımızı bugün muhakkak kurulumu yapmaları gerektiği söyledik. Hafta içi izin almamızın mümkün olmadığını yineledik. Bizden hiçbir şekilde teyit almadan ve hiçbir geri bildirimde bulunmadan çekip gittiler. Eşim peşlerinden koştu ama kamyona yetişemedi. Şu anda evin her yeri her yerde tüm kitaplar ve paketlerin bulunduğu odadaki (fotoğrafta mevcut) eşyalar evin çeşitli köşelerinde yaşam alanımızı engelliyor. Kelebek diye güvenip bir sürü para döküp böyle bir üslup ve sözleşme ihlali yaşayacağımız hiç aklımıza gelmezdi. Teslimatın yapılacağı gün kurulumun da yapılması gerekiyordu. Yarın mağazayı arayıp ayrıca şikayetimizi ileteceğiz. Bu ekiplerin, iş ahlakına yakışır bir üslupla müşterilere yaklaşarak pazartesi günü 19:00'da gelip mobilyalarımızı ivedilikle kurmasını talep ediyoruz. Kelebek gibi bir markadan böyle kötü bir deneyime maruz kaldığımız için de ayrıca çok üzgünüz. Enza'dan şaşmamak lazımmış bunu bir kere daha anladık!

profile profile
10 Şubat 2024 22:40 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

Semanur sonuçtan çok memnun

01 Ocak 2025 13:15
"Sorunumuzu gideren hilal hanıma teşekkür ederim ama Kelebek markası benim için tamamen bitmiştir"
Kelebek Mobilya'nın Teslimat Sorunları Ve Eksik Ürünler

10 Kasım 2023 12:34
Doğanlar Mobilya GRUBU-Kelebek Mobilya Kötü Hizmet Ve Muamele
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 08:41
Gizemnur sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 11:19
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 19:58

Kelebek Mobilya Kategorileri