Efehan sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Karaca Air Pro Cook Köz XL (ot Arızası Ve Çözüm Bulmayan Servisler)

16 Ağustos 2024 18:08

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer Black Shine Ürününü satın aldım. Aldığım gün 1 kez kullandım ot uyarısı verdi.
Arayıp sorduğumuzda teknik servise gönderilmesini söylediler, gönderdik. 26-27 gün sonra ürün geldi. Tekrar fişe taktık kullanalım dedik yine ot hatası aldık. Karacayı arayıp şikayet belirttik Merkez şubeye göndermemizi MNG Kargo'ya vermemizi söylediler. Verdik. 2 haftayı geçmedi ürün yapıldığı söylenerek tekrar geldi. Fişe taktık ve yine ot uyarısı verdi. Aradık tekrar söyledik ve biz bu ürünü artık kullanmak istemediğimizi aldığımızdan beri bir şey pişiremediğimizi söyledik. Telefondaki hanımefendi bize tekrar genel merkeze yollamamız gerektiğini sonrasında işlem yapılacağını söyledi. Sürekli gönder-bekle gönder-bekle biz ürün ile bir kez yemek bile pişiremedik. Dalga geçer gibi ne yenisini yolluyorlar ne de çözüm buluyorlar. Bunun en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum. Kaliteli olur diye güvenerek aldık lakin pişman olduk.

Yorumlar (5)

İbrahim
İbrahim

Benimde aynı hatayı verdi acaba s

Satu

Düzeldi benim ya cihaz soğuduktan sonra

Efehan

Köz modunda hiç kullanamıyoruz 2-3 dakika sonra tekrar ot veriyor bizde hala firma ilgilenmedi bu arada :d

Satu

Simdi ben de közleme özelliğini kullanırken ekranda aynı hatayı gördüm. Siz ne yaptınız düzeltildi mi bu durum da ne yapmak gerekiyor yardımcı olur musunuz

Efehan

Yok herhangi bir çözüm arayıp genel merkeze yollayın diyorlar buradan ulaştıkları yok

07 Şubat 2024 12:58

17 Ocak 2024 17:07