Karaca Züccaciye Karaca Air Pro Cook Köz XL (ot Arızası Ve Çözüm Bulmayan Servisler)

Efehan
16 Ağustos 2024 18:0815.835

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer Black Shine Ürününü satın aldım. Aldığım gün 1 kez kullandım ot uyarısı verdi.
Arayıp sorduğumuzda teknik servise gönderilmesini söylediler, gönderdik. 26-27 gün sonra ürün geldi. Tekrar fişe taktık kullanalım dedik yine ot hatası aldık. Karacayı arayıp şikayet belirttik Merkez şubeye göndermemizi MNG Kargo'ya vermemizi söylediler. Verdik. 2 haftayı geçmedi ürün yapıldığı söylenerek tekrar geldi. Fişe taktık ve yine ot uyarısı verdi. Aradık tekrar söyledik ve biz bu ürünü artık kullanmak istemediğimizi aldığımızdan beri bir şey pişiremediğimizi söyledik. Telefondaki hanımefendi bize tekrar genel merkeze yollamamız gerektiğini sonrasında işlem yapılacağını söyledi. Sürekli gönder-bekle gönder-bekle biz ürün ile bir kez yemek bile pişiremedik. Dalga geçer gibi ne yenisini yolluyorlar ne de çözüm buluyorlar. Bunun en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum. Kaliteli olur diye güvenerek aldık lakin pişman olduk.

Yorumlar(5)

İbrahim
İbrahim
12 Ağustos 2025 18:28

Benimde aynı hatayı verdi acaba s

19 Ağustos 2024 22:08

Düzeldi benim ya cihaz soğuduktan sonra

19 Ağustos 2024 20:51

Simdi ben de közleme özelliğini kullanırken ekranda aynı hatayı gördüm. Siz ne yaptınız düzeltildi mi bu durum da ne yapmak gerekiyor yardımcı olur musunuz

Karaca Züccaciye Karaca Müşteri Hizmetleri Ve Karaca Air Pro Cook Duo

Aysima
7 Şubat 2024 12:583.206

22. 01.2024 tarihinde Karaca Air Pro cook duo Airfryer i lansman fiyatına bir AVM içerisindeki Karaca mağazasından aldım...

Karaca Züccaciye Karaca Air Pro Cook Üretim Hatalı Ürün

Çiğdem
17 Ocak 2024 17:073.053

Karaca Air Pro cook ev yemeği özellikli Airfryer aldım sağ hazne kapağı yerine tam oturmuyor müşteri hizmetlerine yazdım...

Karaca Züccaciye Karaca Air Pro Cook Üretim Hatalı Ürün
1 Destek

Tümünü Gör
Karaca Züccaciye Airfry Çalışmıyor, Mağdur Oldum!

Karaca ZüccaciyeAirfry Çalışmıyor, Mağdur Oldum!

Nurten
Karaca Fritöz Şikayeti

Karaca FritözŞikayeti

Jülide
Karaca Air Fry Sıkıntısı!

Karaca Air FrySıkıntısı!

Rawan
Karaca XL Fritöz Arızası

Karaca XL FritözArızası

Fatma
Karaca Konuşan Airfryer Çalışmıyor!

Karaca KonuşanAirfryer Çalışmıyor!

Arda