Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Mardin Birer İstikbal Mağduru

27 Mart 2024 21:40

Birçok insan gibi biz de Mardin'de birer İstikbal mobilya mağduruyuz. 22 Ocak'ta aldığımız ürün maalesef daha gelmedi ve ne zaman geleceği de belirsiz. Karşımızda muhatap bile bulamıyoruz. Soruna çözüm olacak bir kişi yok. Güneydoğu İstikbal bölge sorumlusu, tüm itirazlara rağmen neden hâlâ sessiz? Açıkçası yanıltıldığımızı düşünüyoruz. 2 ayı geçen sürede ürünün gelmemesi artık fazlasıyla mağduriyet oluşturdu. Uzak durmak sanırım artık yargıya taşıma zamanının geldiğini gösteriyor.

28 Mart 2024 09:16

Mardin birer İstikbal hala mağdur etmeye devam ediyor. Arkadaşlar siz bu sorunu ne zaman çözmeyi düşünüyorsunuz? Dönüş yapacağız deyip bize yalan söylemeyi bırakıp mağduriyetimizi gidermeye çalışsanız. Arkadaşlar İstikbalden uzak durun biz mağdur olduk siz olmayın

27 Mart 2024 21:45 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Bekir
Bekir
27 Mart 2024 21:50

Herkesin görebileceği şekilde sırf maksat cevap olsun cevap verildi diye hareketleri bırakın. Attığınız numarayı defalarca arayıp kayıt oluşturduk ama bir gelişme olmadı sisteme bakın en az 10 kayıt var ama 0 sıfır geri dönüş oldu. Tekrar söylüyorum İstikbal Mardin bölge sorumlusunu uyandırın kendisi görmezden geliyor

03 Nisan 2024 11:12

Şeyma sonuçtan çok memnun

31 Ekim 2023 21:09
"Teşekkürler"
Esin sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal'den Alınan Mobilyaların Teslimatında Gecikme Ve Depo Ücreti Mağduriyeti

26 Mayıs 2025 15:31

29 Aralık 2024 19:22
Enes sonuçtan memnun

03 Ocak 2024 08:43
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
14 Mart 2024 13:44