Burhan sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal'den Aldığım Yatakta Sürekli Çökme Sorunu!

25 Eylül 2024 16:09

İstikbal'den Aldığım Yatakta Sürekli Çökme Sorunu!
23.10.2021'de İstikbal'den 120x200 Sleepwell Energy yatak aldım. Ancak 1.5 yıl içinde yatağın ortasında çökme ve aşınma oluştu. Servis gelip yatağı inceleyip geri verdi ama 6 ay geçmeden aynı sorun tekrar etti! İkinci servis çağrımda çökme 3 cm olmasına rağmen, "5 cm altında normal" diyerek sorunu çözmediler. Sorunun çözülmesi için yardım istiyorum! #İstikbal #müşteri hizmetleri

25 Eylül 2024 16:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

26 Eylül 2024 10:07

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Burhan
Burhan
26 Eylül 2024 10:58

Müşteri İlişkileri dönüş yaparak çözüm sürecimizde herhangi bir değişiklik olmadığını ve yapabilecekleri bir çözümün olamayacağını belirtiler. Ancak bu görüşmeden anladığım İstikbal firması ürününün kalitesine ve güvenirliliğine inanmadığını anladım bu görüşme benim için yeterli bir çözüm sağlamamaktadır. Ürününüzde yaşadığım tekrar eden sorunlar garanti kapsamında olup, tüketici haklarım çerçevesinde ürünün tamir edilmesi ya da değiştirilmesini talep ediyorum. Yatağın kullanılamaz hale gelmesi, ürünün beklenen kaliteyi karşılamadığını gösteriyor. Bu sorunun çözüme kavuşturulmaması durumunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı ve yasal haklarımı kullanacağımı bilmenizi isterim. Müşteri memnuniyeti ilkenizi göz önünde bulundurarak, bu durumu çözmenizi rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Açelya
16 Ekim 2023 13:50
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Yatakta Garanti Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

06 Mayıs 2025 14:37

Abdullah
25 Ağustos 2024 01:41
İstikbal Pişmanlık, Çözüm Yok
Osman sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 15:03
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 20:59
Yatak Çökme Sorunu: Sağlığım Tehlikede!

İstikbal Kategorileri