Emel sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal'de Eksik Yastık Sözü Ve İlgisizlik

15 Aralık 2024 18:25

İstikbal Libadiye şubesinden Ağustos ayında tek kişilik baza yatak ve başlık aldım. Alırken satış danışmanı B**** Hanım iki yastık hediye vereceklerini söyledi. Kurulum yapan personel yastıklar görünmüyor dedi, zoraki olarak bir yastık alabildim. B**** Hanıma telefonla ulaştım dönüş yapacağını söyledi, dönmedi. Mağazaya gittim "sistemde göremedim ama hatırlıyorum doğru, döneceğim" dedi ama hâlâ dönmedi. Ağustos'tan Aralık ayına kadar bir yastık olayını çözemediler. Müşteri ile satış yapana kadar ilgilenip sonrasında önemsemeyen markayı ve danışmanı kınıyorum. Bir baza yatak başlık daha ihtiyacımız var ama İstikbal markasını tercih edemeyeceğim.

08 Şubat 15:01

Merhaba, 21.12.2024 tarihinde Yavuztürk İstikbal mağazasından baza ve başlık aldım. En geç 20 güne kadar gelir diyerek satış yapıldı. Defalarca aradım firmaya mail attıklarını cevap gelince döneceklerini söylediler. Ancak hiç dönüş olmadı. 20 gün dendi 50 gün oldu. Çocuğum iki aydır yerde yatıyor. Parayı 50 gün bekleyin desek asla kabul etmezler. İş ahlakı nerede kaldı! En azından dönüş yapsalardı. Libadiye şubesi 8 aydır hediye yastığımı göndermedi diye baza ve başlığı Yavuztürk şubesinden aldım ama burası da ilgisiz. Türk malı kullanalım diyoruz ama maalesef insanca alışveriş yapmak iş ahlakını öncelemek milletimizde yok. İstikbal i kınıyorum. Daha önce aldığım bazanın İstikbal yazan metali geldiği günden düştü. Kalite, Güven, Marka algısı kalmadı.

08 Şubat 14:39

Merhaba,2024 Ağustos ayında Üsküdar Libadiye İstikbal mağazasından yatak+baza+başlık aldık. Büşra Hanım iki adet yastık hediye edileceğini bildirdi faturaya da yazdı. Defalarca aramamıza rağmen yastığın birini alamadık. Şikayetvar' a 15.12.2024 yazdım. 19.12.2024 de aradınız ''bir haftaya yastığınız gelecek'' dediniz. Ancak ne arayan ne de gelen oldu. Koskoca İstikbal 8 aydır bir yastığı getiremedi, sizi de dikkate almadı herhalde.

15 Aralık 2024 18:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Aralık 2024 13:58

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Mağazasında İlgisizlik Ve Sorunlu Teslimat Mağduriyeti

07 Temmuz 11:52
Serkan sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2023 09:34
"Sadece servis personelinize teşekkür ederim."
Elmas sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 13:49
Gamze sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2024 15:41
"Bir daha asla istikbalden ürün almam"
Özge sonuçtan memnun

29 Ocak 2024 15:38