Elmas sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 13:49

İstikbal Konyaaltı mağazasından 21.000 TL'ye yatak, baza, başlık aldım. Ürün kampanyalıydı ve yanında çift kişilik nevresim takımı, çift kişilik sıvı geçirmez alez, çift kişilik yorgan, ve 2 adet full ortopedik yastık kampanyaya dahildi. Yorgan gelmedi ve bir hafta sonra getireceklerini söylediler tamam dedim. Yalnız 2 adet full ortopedik yastık yerine mikrofiber yastık getirmişler. Ben evde değilken geldi bu ürünler. Mağaza da ki satış temsilcisini aradım dönüş yapılacağını söyledi henüz dönüş yapılmadı. Instagram'dan yazdım diyorum
ki paylaştığınız videoda ki görüntü konuşma ve ürün açıklamasıyla alakası yok gönderdiğiniz yastığın diyorum hala uzatıyorlar bütün kampanya ürünleri müşterilere böyle gönderildi diyor. Bu sorunun düzeltilmesini istiyorum. Bana gelen ürünün ve gelmesi gereken ürünün görselini ekledim. Sizde isterseniz Instagram'dan İstikbal Konyaaltı yazarak videoyu izleyip ürün açıklamasına bakabilirsiniz

29 Haziran 2024 13:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

12 Temmuz 2024 09:31

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Elmas
Elmas
12 Temmuz 2024 23:54

Maalesef çift kişilik yorgan hediyem hala teslim edilmedi ve bana yanlış gelen mikrofiber yastıklar ortopedik yastıklar ile değiştirilmedi

Erolcan
09 Ekim 2024 11:30
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 14:03

28 Kasım 2024 10:36
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2025 17:05

Çağla