Esra sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Yırtık Koltuk Delinmiş Koltuk Gönderdi

İstikbal Yırtık Koltuk Delinmiş Koltuk Gönderdi
15 Temmuz 2023 17:54

İstikbal Diego koltuk skandalı. Aldığımız ürünü aktı yırtık ve deşilmiş bir şekilde gönderildi. Fabrikadan gelen bu ürünü hangi işçi yaptı? Ya da teslim etmeden önce hangi vicdan ile bunu müşterinize uygun gördünüz. O parayı nasıl kendinize hak görüyorsunuz. Sorunu söylediğimizde servise ilettik diyorsunuz bankada bir şey yapmadınız. Asıl sorun şu ki o koltukları deşilmiş altı yırtılmış bir şekilde hangi gönül rahatlığıyla gönderdiniz. Bir daha İstikbal'den koltuk almak mu asla! İstikbal pazar malından farksız şu an. Acilen bu sorun çözülmeli yoksa Tüketici hakem kuruluna başvuracağız. Hakkımızı almak için tüm idari işlemleri kullanacağız. Ankara/Sincan.

15 Temmuz 2023 17:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Temmuz 2023 09:42

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

İstikbal Diego Koltuk Oturum Yerinde Sorun!

23 Haziran 2023 14:12
Taner sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2023 10:35
Okan sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal'de Kalite Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

08 Ocak 2025 15:16

25 Mayıs 2023 19:36
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 11:03

İstikbal Kategorileri