Mine sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 17:35

Şubat 2024 tarihinde İstikbal marka aldığım Talia koltukta 2 ay içinde kumaşta beyazlama oldu, klorak dökülmüş gibi çok belli ve rahatsız edici bir görüntü. Mayıs ayında servis talep ettim, hem geç geldi hem de kumaş normal diye kayda geçmişler. Bana hiçbir bilgi verilmedi. Ben de bunun üzerine mağazaya gidip mağaza sorumlusu A** Hanım'la görüştüm. A** Hanım kumaşta sorun olduğunu kabul etti ve tekrar servis istedim. Servis yine aynı kaydı geçmiş, yani mağaza kabul ediyor. Servis kabul etmediği için haftalardır beni oyaladılar. Telefonlarıma cevap verilmediği için defalarca mağazaya gitmek zorunda kaldım. Böyle saçmalık görmedim. Herkesin bildiği tanınmış bu firmanın ürünlerinin arkasında durmayıp beni mağdur ettiler ve üzdüler.

25 Eylül 2024 17:40 (Şikayetten 4 dakika sonra)

26 Eylül 2024 11:24

26 Eylül 2024 11:36
İstikbal Talia Koltukta Kumaş Sorunu Ve Yetersiz Servis

Sorunu çözmediler sorunlu kumaşa hala yönlü kumaş deyip işin içinden çıkıyorlar. İstikbal gibi bir markaya yakışmadı. Çevremdeki insanlara ve buradaki tüketicilere İstikbal ürünlerini önermiyorum.

Gamze
Gamze

Benimde bej rengi koltuğum renk attı yeşillendi. Asla yardımcı olmuyorlar 300 liralık nevresim takımı gönderdiler sadece.

Mine

Kaliteleri her yönden bitmiş.

Cennet sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 13:53
İstikbal Koltuk Kumaş Problemi
Feyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Feyzanur
04 Aralık 2024 22:09
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 20:25

İstikbal Kategorileri