Cennet sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 13:53

İstikbal talia koltuk kumaşında tüylenme ve kumaşta potlaşma meydana geldi. Yaklaşık 2 aydır kullanmaya başladım. Alırken özellikle sordum bu tarz problem yaşar mıyım diye. Kesinlikle olmayacağını belirttiler. Servis çağırdım bunu ciddiye almayacaklarını eskiden bu kumaşta değişim yapıldığını fakat artık yapmadıklarını söyledi. Şikayet vara baktığımda aynı ürünün kumaşının değişimi yapıldığını çözüme kavuşulduğunu yazanlar olmuş yakin zamanda. Resimde pek belli olmuyor fakat ciddi derecede tüylenme mevcut

10 Ağustos 2024 11:51

İstikbal talia köşe takımı tüylenme ve gıcırdamalar mevcuttu. Servis 2 defa geldi vida değişimi yapıldı. Tüylenme sorunu için normal olduğunu firmanın bunu dikkate almadığını söyledi ve gitti. 3 aylık ürünün tüm yüzeyinin tüylenmesi normal midir. Ya da bizler ürünlerimizi aylık olarak yenilemeli miyiz çözüm bu mudur

27 Temmuz 2024 13:55 (Şikayetten 2 dakika sonra)

31 Temmuz 2024 17:19

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
16 Temmuz 02:04