Bekir sonuçtan çok memnun

29 Kasım 2023 20:55

25 Eylül 2023 günü Yeni Batı Mahallesi Kalem Caddesi No:26/L Yenibatı/Yenimahalle/Ankara adresinde bulunan Erol A.Ş. İstikbal Mağazasından 8a5f9c384115943287 ticaret numarası ve 4980084 sipariş numarası ile Rova Köşe Takımı Vizon ürününü 44.413 TL bedel ile satın aldım. Ayrıca, mağaza sorumlusu Y**** Bey tarafından ürünlerin 45 ile 60 gün içerisinde teslim edileceği belirtilmiştir. Ürünü aldıktan tam 64 gün sonra, 29 Kasım 2023 tarihinde İstikbal mağazasından aranarak ürünlerin kurulumu için adresimize gelecekleri bildirilmiştir. Firma yetkilileri tarafından ürünün kurulumu yapılırken bazı parçaların fabrika tarafından yanlış veya hatalı üretildiği, kurulumu yapan ekip ve tarafımca tespit edilmiştir. Konu hakkında Erol A.Ş. İstikbal Mağazasında görevli M**** Bey ile telefon görüşmesi yapıldı. M**** Bey, ürünün mağaza tarafından doğru şekilde verildiğini ancak Kayseri'deki fabrikanın yanlış parça gönderdiğini iletti. Kendisine, bu durumda mağdur olduğumuzu ve sorunun en kısa zamanda çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtmeme rağmen, çözüm konusunda ürünün Ankara/Saray'da bulunan yönetim merkezine, oradan da ana fabrika olan Kayseri'ye tekrar gönderileceğini, bu durumun ne kadar sürede sonuçlanacağını bilmediğini iletmiştir. 29 Kasım 2023 günü eşim ile birlikte Erol A.Ş. İstikbal Mağazasına, konu hakkında daha detaylı bilgi almak üzere bizzat gittiğimizde, firma sahibi tarafından yardımcı olma teklifi beklerken, mağdur olduğumuzu anlayınca arkasını dönüp gitmesi bizi gerçekten kırmış ve üzmüştür. Yaklaşık iki ay önce peşin olarak ödediğim ürünün 64 gün sonra, hiçbir etkim ve dahlim olmaksızın hatalı veya yanlış olarak üretildiğinden kurulumunun yapılamaması, Erol A.Ş. İstikbal Mağazası, İstikbal Bölge Yetkilisi ve İstikbal Genel Merkezleri ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri yapmama rağmen, 'Bizde hatalı parça üretimi olmaz, sorunun çözülme süresini bilemeyiz' gibi akıl almaz ve tatmin edici olmayan cevaplar alınmıştır. Bu nedenle, ürünümün eksik parçalarının ne zaman teslim edileceği ve bu süreç hakkında şahsıma telefon ve e-mail yoluyla bilgilendirme yapılmasını rica ediyorum.

istikbal-rova-kose-takimi-vizon-hatali-uretim-1.pdf
29 Kasım 2023 21:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)

21 Aralık 2023 10:55

Bekir
Bekir
21 Aralık 2023 11:03

Hediye verileceği iletilmiştir. Yalnız Sorunum hala çözülmedi

Songül
Songül

Bende rova köşe takımı aldım ama köşe tarafında kırık geldi kırık gelmesine rağmen kurup gittiler yenisi gelene kadar kullanın dediler yeni ürün nasıl kırık gelir anlamıyorum İstikbal gibi bir markaya yakıştıramadım şikayet edeceğim

03 Temmuz 2023 13:58
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 18:11
Sarper sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 16:24

İstikbal Kategorileri