Atila sonuçtan çok memnun

04 Mart 2023 21:01
Atila'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

22.01.2022 tarihinde Kartal Dinler Mobilya İstikbal Mağazasından 4060606 sipariş numaralı lorea model iki üçlü, iki tekli koltuk takımı satın aldım. 5. Hafta içerisinde getirildi ve kuruldu. Kurulumu yapan ekip ürünlerde fabrikasyon hatası olduğunu belirterek servise bilgi verildiğini, servisin gelip ürünleri geri götürüp aksaklığı gidererek geri getireceğini söyleyerek evden ayrıldılar. 10 gün sonra servis geldi, ürünleri kontrol etti, ürünleri hangi bayiden aldınız, bu ürünler sıkıntılı gibi sözler edip ayrıldılar. Muhatap olduğumuz Dinler Mobilya bir şey olmaz ürünleri kullanın gibi şeyler söylediler. Kendi ürünlerinin problemli olduğunu kabul eden teknik ekip ve servislerine rağmen İstikbal firması ürünleri ne yapacağına karar vermedi. Müşteri memnuniyeti bu mu? Sıfır alınan ürün nasıl hatalı çıkar? Problem hakkında defalarca konuştuğumuz yetkili firma personeli olmasına rağmen aradan geçen iki haftada sorunun çözülmemesi İstikbal firmasına yakışmaz, ürünlerinizin arkasında durun, markanızdan ürün satın alan insanları mağdur durumda bırakmayın. Hata varsa giderin, onarılmaz ise yenisini getirin. Ürünün hatalı, yanlış üretiminden alıcıyı sorumlu tutup duyarsız davranılması hakkaniyete sığmaz. Ürünü sorunsuz, uzun yıllar problem yaşamayacağımız şekilde müşteriye teslim etmek satıcının görevi değil mi? İstikbal Markasına yakışmadı.

04 Mart 2023 21:05 (Şikayetten 3 dakika sonra)

08 Mart 2023 17:03

08 Mart 2023 17:15

Arayan, soran, bilgi veren olmadı.

05 Nisan 2023 10:05
İstikbal Lorea Koltuk Takımı

4 Şubat 2023 tarihinde teslim aldığım koltuk takımını getiren ekip koltuklarda üretim hatası bulunduğunu beyan ederek servise bilgi verdiklerini, servisin gelip kontrol edeceğini beyan ederek ayrıldılar. 10 gün sonra servis geldi. Gelen servis ekibi koltukların geri götürülmesi gerektiğini, kendilerinin bu işe yapamayacağını, başka bir ekibin gelip koltuk takımlarını götüreceğini tarafımıza iletti. Dinler Mobilya 15 gün sonra başka bir ekip gönderdi, gelen ekip koltukları götürmeye gerek olmadığını, koltukların arka sırt kısımlarını söküp götüreceklerini, bu kısmın işlem görmesi gerektiğini söyleyerek koltukların sırt kısımlarını (altta resimleri mevcut) söküp götürdüler. Aradan 20 gün geçti, arayan soran olmadı, iki adet sırt minderin tamiri 20 gün geçmesine rağmen yapılamadı. Dinler mobilya tekrar arayarak bu sefer koltukların götürülmesi gerektiğini söyledi. Madem koltuklar problemli -ki bunu kendi yetkili servisiniz ilk geldiği gün de söylemişti- neden ürünlerin tesliminden itibaren 61 gün geçmiş olmasını beklediniz? Dinler mobilya mağazasına ve yetkili kişiye problem iletilmiş olmasına rağmen neden ilk birkaç gün içinde ayıplı ürünlerin probleminin giderilmesi yoluna gitmediniz? Ramazan bayramına 15 gün kaldı, evde oturacak koltuk takımı yok. 04.04.2023 tarihinde İstikbal çağrı merkezi 4443344 no.lu telefon hattını arayıp mağduriyetimi beyan ederek ürünlerin iadesini talep ettim. 2 aydır problemimizi çözmediniz. Daha fazla mağduriyete sebebiyet vermeden ürünlerinizin iadesini bir an önce sonuçlandırın.

04 Aralık 2023 15:07

Teşekkürler

Döndü

Sizin üründe ne hatası vardı Atilla bey aynı ürünü bende aldım geldikten bir hafta sonra Potluk bollaşma oldu ve servis bunun normal olduğunu söylüyor bir hafta da böyle olduysa aylar sonrasını düşünemiyorum kırılmalar var kumaşta ve üzerinde bir kere ancak oturmuşuzdur. Aynı zamanda servis diyor ki bu özelliğini size satış elemanı söylemesi lazımdı ve bize bir bilgi vermeden sattı ürünü bunu demiş olsa almazdık ki ürünü şu an şikayet ettik çözüm bulanamadı sizin çözülmüş de bilgi verir misiniz

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Tutarla Aldığım Koltuk Takımı 15 Gündür Teslim Edilmiyor, Mağdur Edildim

24 Eylül 16:23
Enis sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal'de Satış Sonrası Hizmet Hayal Kırıklığı

28 Mart 10:08