Şeniz sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Hayal Kırıklığı Eski Kalitesi Yok Maalesef

12 Mayıs 2024 11:00

Biz 13 yılın ardından eskimiş mobilyamızı yenilemek için kaliteli olsun düşüncesiyle İstikbal'i tercih ettik. Ancak maalesef tam bir hayal kırıklığı yaşadık. Koltukların yan kenarlarının kontrplaklardan ses geliyor. Bir tanesinin hem üst kısmından hem yan tarafından sesler duyuluyor. Mağazaya başvurduk ve servis yönlendirildi. Gelen servis, sadece bir kenarın incelenmesi gerektiğini söyleyerek ürünü aldı ve götürdü. Yanların normal olduğunu iddia ettiler. Bazı yerlerin sünger dolguları bile eşit değil. Kısacası, bizim için tam bir hayal kırıklığına dönüştü. Birçok mağaza gezdik. Üstelik, koltuğu tek ayağının üstüne duvara yaslayarak öylece bırakıp gittiler. Servis tarafından alınan yan parça da korunaksız bir şekilde araca yerleştirildi. Eğer kirli gelirse kabul etmeyeceğimi belirtmek isterim. 120 bin TL'lik bir ürün aldık ve hiçbir hediye verilmedi. Birçok bayi kampanyalar düzenleyip hediyeler veriyor.

12 Mayıs 2024 11:05 (Şikayetten 4 dakika sonra)

13 Mayıs 2024 12:21

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Hiranur sonuçtan memnun

Hiranur
23 Aralık 2024 17:51
İstikbal Mobilya Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
İstikbal Mobilya Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 13:19
Enes sonuçtan memnun

03 Ocak 2024 08:43
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 18:46
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 17:31

İstikbal Kategorileri