Esra sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 17:47

Eskişehir Batıkent Esoto Mobilya'dan İstikbal Elizya S model mobilya takımı aldım 2023 Aralık ayında. 17 Temmuz'da teslimatı oldu fakat 4 koltuğun 4'ünde de ya kumaş yırtığı ya da leke vardı. Sürekli aramamıza rağmen 1 ay sonra, 14 Ağustos'ta koltuklar götürüldü. 10 gün içinde gelir dediler fakat hâlâ ses seda yok. Yeni evliyim, güya evlenmeden önce ev yerleştirilir ama benim hâlâ salonum rezil gibi.

22 Ağustos 2024 17:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

22 Ağustos 2024 18:17

Defalarca bildirdim ve istediğim sonucu alamadım. Twitter'dan bile yazdın irtibata geçilecek dendi ama arayan olmadı. İstikbal gibi bir markanın böyle mağdur etmesi akıl alır gibi değil. Eskişehir'de bayiniz olan esoto mobilyayı denetlemenizi tavsiye ederim. Ürünü satarken ayaklarımıza kapananlar ürünle ilgili sıkıntı olduğunda suçu size atmaktadır. Bizden kaynaklı bir durum değil diye bizi geçiştirmektedir. Özür mahiyetinde yatak odası takımının içinde puf olmadığı için bir puf istediğimde ise maalesef onu asla yapamıyoruz diye dikkate bile almamışlardır. Bu kadar büyük ve kurumsal firmanın bir pufu verememesi de ayrı bir durum. Ben 2 aydır esoto mobilyayla İstikbal mobilyanın mağduriyetiyle uğraşıyorum. Nakliye ve montaja gelen arkadaşlarda zaten diğer mobilyalarımı düzgün kuramadılar. Yatak odasında makyaj masamın dolap kapağı kapanmıyor. Kurarken çok hor kullandılar ve ufak deformeler oluştu maalesef. Hadi onları görmezden geldik. Ama koltuklar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Eğer Tüketici Hakları'na başvurmamı bekleyip para iadesi falan yaparız gibi bir düşünce varsa oda olmasın onu da yapmayacağım bilginiz olsun.

27 Ağustos 2024 12:41

Sonunda geldi koltuklarım şikayet vara ilgisi için teşekkür ederim.

06 Eylül 2024 14:44

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Dilan sonuçtan çok memnun

25 Ağustos 2023 14:40
"Umarım dönüş sağlanır hediye paketi gönderilir, teşekkürler"
Kübra sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 12:14
"Teşekkür ederim Büşra hanım."
İstikbal 4 Aydır Teslim Edilmeyen Koltuk!
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 12:46
İstikbal Elizya S 3'lü Koltuk Farklı Kumaş Ve Renkte Teslimat
Murat sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 14:50
İstikbal Ve İhmalkarlık, Kalitesizlik
İstikbal Ve İhmalkarlık, Kalitesizlik
Sevde sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 11:23
İstikbal Kategorileri