Hanife sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 20:03

Sıfır koltuk takımım defolu çıktı. Geldiği gün fark edip mağazayla iletişime geçtik ve servise bildirildi. Servis gelip baktı, değişim için görüşüldü ve 1 ay sonra koltuk takımımı almaya geldiler. Ancak, kumaş değişikliği yapılacağını söylediler. Bazı parçalarını bırakıp defolu kısmı alıp gittiler. Yeni ürün geleceğini söylemişlerdi ama öyle olmadı. Bunu kabul etmiyorum. Yeni ürün gelmesi gerekiyordu. Büyük bir firmanın ciddiyetsizliğiyle karşılaştım. Kumaş değişimi yerine yeni koltuk takımı gelmesini talep ediyorum.

29 Mayıs 2024 20:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Hanife
Hanife
15 Haziran 2024 13:14

Şikayetim hala çözüme ulaşmadı 1 hafta içinde kumaş değişimi olup dönecekti 18 gün geçti bayram geldi koltuk hala ortada yok diğer koltuğum defolu şekilde bekliyor ürünü alınca kumaş değişimi istediğimde satıcı kabul etmedi ama kendi işine gelince kumaş değişimine götürdü böyle saçma bir şey görmedim hakkımı sonuna kadar arayacağım asla memnun değilim kumaş değişimi isteseydim eski koltuk takımımı baştan aşağı yenilerdim

02 Temmuz 2024 10:48

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Funda sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 01:32
Azize sonuçtan çok memnun

02 Eylül 2023 17:13
"Gonca hanıma teşekkür"

09 Kasım 2023 01:59
Gazi sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 18:30
İstikbal Kusurlu Koltuk Takımı Ve Servis Gecikmesi