Çorum İstikbal Kervan Mobilya Şikayeti

04 Şubat 2024 20:08

Çorum AVM'deki İstikbal Kervan Mobilya'dan eşya aldım. 04.09.2023'te eşyalarım geç geldi. Geldikten sonra bazamın suntasının kırık olduğunu fark ettim ve yaşadığım sorunu çözmeleri için sürekli arıyorum; ancak beni sürekli oyalıyorlar. Nakit para öderken böyle bir sorunla karşılaşacağımı söylememişlerdi. Alışveriş sonrası hiç memnun kalmadım. Hala suntam kırık ve herhangi bir yetkili tarafından aranmadım, bilgi dahi verilmedi.

04 Şubat 2024 20:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Emre
Emre
05 Şubat 2024 14:00

Arıyorum parçam ne oldu diye İstikbal mobilya ya yakışmayacak şekilde konuşuyorlar karşısındaki insan müşteri gibi davranmıyorlar aldığım güne pişman oldum kendi paramla rezil oldum ömrü hayatımda böyle bir şey görmedim ve bütün tanıtıklarıma asla sizi önermeyeceğim

06 Şubat 2024 08:54

Nurettin