İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye İş Bankası Takas Yoluyla Takip Borcu Tahsilatı

17 Mayıs 2024 02:26

İş Bankası müşteri hizmetlerinden aranarak kredi kartı borcumun son ödeme gününün saat 18:00'a kadar olduğu bildirildi. Aksi takdirde yasal takip ve avukatlık işlemlerinin başlatılacağı söylendi. Ben de asgari ödeme tutarını yatırırsam bir sorun olup olmayacağını sordum ve 'hayır, takip ve avukatlık işlemi olmaz' yanıtını aldım. Bunun üzerine asgari 18 bin TL olan tutarın 23 bin TL'sini vadesiz hesabıma saat 17:15'te yatırdım. Ertesi gün hesabımı kontrol ettiğimde paranın hesapta olmadığını ve yasal takip süresinin sona ermesinden bir gün sonra 'takip borcu' adı altında tahsilat yapıldığını gördüm. Eğer buradan bir çözüm bulamazsam, 3 iş günü içinde yasal takibe başlayacağımı beyan ederim.

24 Temmuz 2024 02:09

İş Bankası takas yolu ile takipli borç tahsilatı zamanında ödenen borcum ödenmemiş gibi avukatta devredilmesi. 15 Mayıs 2024 tarihinde bana verilen süreç içerisinde hesabıma yatırmış olduğum 17:17 saat içerisinde hesabıma geçmiş bulunan 25. Ooo tl bana verilen süre 19:30 da kadar di ben ise daha erken yatırmış bulunmama istinaden hesabımdan saat 00:10 da çekilmiş buna istinaden size tanılan süre içerisinde hesabınıza para yatırılmadığından kanuni takibe alınmış bulunmaktasınız denildi ve takas yoluyla kanuni takip borcu adında hesabıma yatırdığım kredi borcumu takas yolu adında tahsil etmekte olup bende kredi borcumu ödedim sanıyorum bu yapılan saçmalığın çözülmediği takdirde bende elimden gelenin fazlasıyla mahkemelerce gerçekleştireceğimi bilginize arz ederim.

Kredi Kartı Borcu Ve Taksitlendirme Sorunlarıyla Karşılaştım

29 Haziran 2025 22:54