ING Bank Hesabım Olmamasına Rağmen Bugün 2 Kere Gelen Mesaj

Emrullah
14 Aralık 2023 17:07

Bilgilendirme: 19 Aralık tarihinden itibaren Telefon Bankacılığı'ndan müşteri temsilcilerimize bağlanmak için şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Müşteri temsilcilerimize bağlanmak için ING Mobil, internet şubesi, Telefon Bankacılığı veya ING Kart şifrenizden birini tuşlayabilirsiniz. Henüz bu şifrelerden birine sahip değilseniz, linke tıklayarak şifrenizi nasıl oluşturabileceğinizi öğrenebilirsiniz: ing.com.tr/AnindaSifre. Bilgi için akıllı bankacılık robotumuz INGo'dan da yardım alabilirsiniz: ing.com.tr/mobiluygulama. SMS iptali için 'ret' yazıp 2230'a ücretsiz gönderin. İletişim: 0850 222 06 00. MERSİS: 0876004224300365 B002

14 Aralık 2023 17:11 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba Emrullah B., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız internet sitesinde yer alan Talep/iletişim Formu ya da ING Türkiye Telefon Bankacılığı hattımızdan iletebilirsiniz. Teşekkürler.

15 Aralık 2023 15:13

Tarafınıza ulaşan bildirim genel uygulama değişikliği bilgisi olup Bankamızda aktif bir ürününüz bulunmuyor. İyi günler dileriz.

Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Erdoğan
14 Eylül 2023 23:04

ING Bank Mobil Giriş Sorunu: Şubeye Gitmek Zorunda Bırakıldım

İdris
29 Mayıs 2025 22:41
ING Bank Mobil Giriş Sorunu: Şubeye Gitmek Zorunda Bırakıldım
İdris sonuçtan hiç memnun değil

Uzaktaki Şube Nedeniyle Hesabına Erişemeyen Müşteriye Çözüm Sunulmuyor

İdris
02 Haziran 2025 11:55
Uzaktaki Şube Nedeniyle Hesabına Erişemeyen Müşteriye Çözüm Sunulmuyor
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Mobil Uygulama Üzerinden Telefon Numarası Güncelleme

Yakup
19 Kasım 2023 20:40
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Beklenmedik Hesap Kapatma Şoku: ING Mobil Bankacılık Erişimi Engellendi!

Yusuf
18 Nisan 2025 11:12
Beklenmedik Hesap Kapatma Şoku: ING Mobil Bankacılık Erişimi Engellendi!

ING Kategorileri