08 Aralık 2024 21:26

Hepsiburada'dan, satıcısı Hepsiburada olduğu güvencesiyle aldığım ürünü yanlış aldığım için iade etmek üzere, ürünü geldiği gibi sağlam ve jelatini üzerinde bir biçimde Aras Kargo yetkilisine teslim ettim. Fakat 2 gün sonra tarafıma, 'İade talebiniz ürünün jelatini yırtık olması sebebiyle reddedilmiştir.' şeklinde dönüş yapıldı. Ürün geldiğinde kargo kutusu açık ve yırtılmış halde, tozlu ve jelatini açık bir biçimde ulaştı. Müşteri hizmetleriyle defalarca görüşmeme rağmen, 'Yardımcı olacağız.' demelerine rağmen talebiniz olumsuz sonuçlandı dönüşü aldım. Ben böyle bir saçmalık görmedim. Jelatinli iade ettiğim ürünü, jelatini açılmış deyip iadeyi kabul etmiyorlar. Mağdurum, ürünümün iadesini talep ediyorum.

08 Aralık 2024 21:32 (Şikayetten 6 dakika sonra)

10 Aralık 2024 08:53

Maalesef hiçbir şekilde olumlu olumsuz geri dönüş almadım defalarca aradım müşteri hizmetlerini hala hiçbir çözüm bulunamadı oyalayıp duruyorsunuz ben böyle bir saçmalık ilgisizlik görmedim sözde müşterinizi mahcup etmiyorsunuz ve ben Premium üyesiyim ona rağmen hiçbir şekilde yardımcı olmadınız günlerdir uğraşıyorum CİMER'e şikayette bulunacağım elimden gelen her şeyi yapacağım bu işin peşini bırakmayacağım.

11 Aralık 2024 10:43

Merhaba Mücahid Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Müşteri Hizmetleri sisteminde yer alan 651936001 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

17 Aralık 2024 11:31

Hiçbir şekilde yardımcı olmadınız ürünü jelatinli bir şekilde gönderiyorum sizin elinize jelatini açık bir şekilde geliyor bu benim sorunum değil kargo şirketinizle alakalı bir durum ama siz hiçbir şekilde yardımcı olmadınız en azından ürünün sıfırı ile değiştirilmesini istiyorum süreç bayağı uzadı sürekli halledeceğiz deyip duruyorsunuz bir de Premium müşterinizim hiçbir şekilde sonuç alamadım gerçekten

Sevde sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 09:25
Hepsiburada Ve Aras Kargo İade Sorumsuzluğu
Adil sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 12:48
Suna sonuçtan memnun değil

11 Ekim 2024 13:43

20 Mart 2024 18:55
Eylül sonuçtan çok memnun

08 Ocak 2024 12:48
"Hepsiburada yetkilisi Tuğba hanımı özverili ilgili çözümsel yaklaşımı için tebrik ederim, işine olanı özeni mükemmel. Sorun çözüldü iade kabul edildi, emeği için Tuğba hanıma çok teşekkür ediyorum."
Hepsiburada Kategorileri