29 Kasım 2024 19:23

Hepsiburada'dan satıcı enpazar 65 inç TV LG model aldığım. Sipariş numarası 400 723 801 6.
Talep iade numarası. 330 397 551 Kargodan teslim alırken. Vidyo çekmiştim. LG servisine randevu aldım servis geldi. Urunu kurulumu yaparken panel. Kirik olduğunu gördük. Servis geri kutusuyla alıp incelemeye götürdü. İncelenip geri getirdiğinde. Bizle kaynaklı değil satıcıya başvurun diye bna tutanak verildi. Tutanak fotoğraf da mevcut. Kolide hasarlı olmamasına rağmen. LG servis koli hasarlı diye tutanağa hasarlı diye yazmış
Bende Hepsiburada'dan iade talebi oluşturdum. Sonra gelip aldılar Horoz Lojistik. 8 gün oldu. Kargom satıcıya teslim edilmedi. Sonra ben kaç kere arayıp. O şekil satıcıya gönderildi. Ürünü de satıcı kabul etmeyip tekrar bana yolluyorlar böyle bir ismi olur. Kimse üstüne alınmıyor. Tüketici Hakları'na bas vereceğim 4.5AY sürüyormuş bu da görseller resimde mevcut

29 Kasım 2024 19:30 (Şikayetten 6 dakika sonra)

03 Aralık 2024 09:27

Merhaba, Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 279538404 numaralı kayıt bulunmaktadır. Verdiğiniz bilgiler mevcut kaydınıza eklenmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Hepsiburada

Mirac
Mirac
04 Aralık 2024 11:06

Sorunumu çözmediniz 3 gün iş günün de arayıp döneceksiniz. Dönemdeniz. Arıyorum kargo satıcıya teslim edilmedi diye siz. Bana kargo firması vermemiş diye cevap veriyorsunuz. Kargo firmasi doğru söylüyor siz ancak adamı oyalıyorsunuz. Satıcının arkasında duruyorsunuz.

10 Ocak 2024 10:01

29 Kasım 2023 21:14
hepsiburada-urun-degisimi-zorluk-yasatmasi-1.pdf
Hasan sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2025 12:59
"Ücret iademi aldım teşekkürler"
Hasarlı Kutu Teslim Edilmedi Hepsiburada İlgisizliği Ve İade Sürecinde Mağduriyet
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2023 09:54
Veysel sonuçtan çok memnun