Halil sonuçtan çok memnun

Hepsiburada'dan Alınan Ekran Kartı Arızalı

Hepsiburada'dan Alınan Ekran Kartı Arızalı
28 Şubat 2024 12:47

23.03.2023 tarihinde Hepsiburada'dan aldığım sipariş numarası (796761041) olan RX7800 Sapphire Nitro+ ekran kartı arızalı. Oyunlarda 'Ekran kartı sürücü güncel değil' ibaresi veriyor. Üç farklı bilgisayarda denedik ve A'dan Z'ye bilgisayarın her sürücüsü güncel olmasına rağmen bu hata ile karşılaştık. Garantisi Ender Bilişim'de olan ürün için 'üründe sorun yok, testlerden geçti' denildi. Biz de test yaptık ve testte sorun yaşamadık; ancak ekran kartı oyunlarda sorun çıkarıyor, hemen hemen birçok oyunda bu sorunla karşılaşıyoruz. Garantiye ikinci kez gönderildi. Şu an ürünün ellerine ne zaman ulaşacağını bilmiyorum. Seri numarası: A233400000692. Bu ekran kartının değişimini istiyorum. 3-4 aydır yeterince mağdur oldum. Hepsiburada'dan aldığım için bu kadar mağdur olacağımı beklemiyordum. Sabırla süreci takip ediyorum.

28 Şubat 2024 12:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

28 Şubat 2024 13:27
28 Şubat 2024 13:45

Ürünüm Garantiye yönlendirilecek 21 iş günü beklemem gerektegi söylendi sabırla bu süreci tekrar 2. Kez bekleyeceğim inşallah aynı ekran karta sorun yok denelip onarım görmeden tekrar tarafıma gönderilmez... Ürünüm değişim olması ricamdır

07 Mart 2024 19:22

G

01 Haziran 2024 22:50
Emir sonuçtan memnun

06 Aralık 2023 17:04
"Şikayetvar'a yazdıktan kısa bir süre sonra sorunum sonuçlandı. Teşekkürler..."
Hepsiburada Yetkili Servis İlgisizliği
hepsiburada-yetkili-servis-ilgisizligi-2.pdf
Mert sonuçtan çok memnun

01 Aralık 2023 00:07
"Özellikle Pınar Hanıma teşekkürlerimi iletiyorum konuyu çözüme kavuşturup kodu ulaştırmıştır. Teşekkürler Hepsiburada."

20 Temmuz 2023 15:42
Hepsiburada Değişim Talebi Onaylanmasına Rağmen Değişim Yapılmaması
Hepsiburada Değişim Talebi Onaylanmasına Rağmen Değişim Yapılmaması
Oytun sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Garantili Ekran Kartı Serviste Bekletiliyor, Müşteri Bilgilendirilmiyor

24 Haziran 2025 21:35

Hepsiburada Kategorileri