Hepsiburada'da Bilgisayar Değişim Talebime Olumsuz Yanıt

15 Aralık 2024 01:43

Hepsiburada'dan almış olduğum bilgisayarımın ana kartındaki ekran kartının bozulması sebebiyle ilk olarak yetkili servise onarım için teslim ettim. Daha sonra iş günleri dahil 21 günü geçince ben de cihazın tarafıma onarım yapılmadan iadesini istedim. Değişim için Hepsiburada'dan talep oluşturdum, 2 tane talep oluşturdum. 482291950 numaralı ilk talepte bilgisayarı kargoladım ve içine yetkili servisten almış olduğum Ürün Servis Formu dahil Fatura, Doa Formu, Garanti Belgesi tüm belgeleri ile gönderdim. Daha sonra Ürün Servis Formu kutunun içinde olmasına rağmen şöyle bir olumsuz sonuçla geri dönüş sağladılar: 'Talebiniz, hasar tespit raporu olmadığı için olumsuz sonuçlanmıştır. Teknik servisten aldığınız raporu sisteme yükleyerek talep oluşturmanız gerekmektedir.' Tüm belgeler içinde olmasına rağmen böyle bir olumsuz sonuçla tarafıma geri dönülmesi son derece ilginç. 643636656 numaralı ikinci talebimde ise bu sefer Ürün Servis Formu'nu sisteme yükleyerek bir talep açtım ve direkt reddedildi. Red nedeni ise 'Ürünün onarımı için direkt teknik servisle iletişime geçmelisiniz. Teknik servis bilgileri; çağrı merkezinden destek alınabilir - 444 81 21' yazılmıştı. Ben ürünün onarımını değil, tarafıma değişim yapılmasını talep ettim. Tüm belgelerim var ve hazır. Hem yetkili servis hem de Hepsiburada müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım. Hukuken tarafıma değişim yapılması gerektiğini veya para iadesi yapılması gerektiğini bana belirttiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda da bulundum. Hepsiburada gibi büyük bir şirketin müşterilerine böyle bir hizmet sağlaması son derece üzücü bir durum.

15 Aralık 2024 01:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Aralık 2024 09:15

Merhaba Mertcan Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde yer alan 652734266 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

Mertcan
Mertcan
23 Aralık 2024 12:50

Bu konuyla ilgili 2. Şikayetimdir Hepsiburada'dan almış olduğum bilgisayarım arıza yaptığı nedeni ile yetkili servise bırakmıştım daha sonra azami tamir süresini geçince kendi rızam ile bilgisayarın tarafıma iadesini istedim değişim yapılması için Hepsiburada satıcısına ulaştırdım fakat tedarikçi firmaya gönderilmesi gereken bilgisayar hiç tedarikçi firmaya gönderilmemiş ayrıca beni kendi müşterileri hizmetleri numarasından aradıklarında dedikleri şey "ürün servis formunuz değişime veya para iadesine uygun değildir" şeklinde bir geri dönüş sağladılar. Bunun doğruluğunu teyit etmek amacı ile bilgisayarın markası olan HP müşteri hizmetlerini aradım bunun doğruluğu ile ilgili kendileri ile görüşme sağladım HP markasının ve Hepsiburada satıcısının anlattığı birbiri ile uyuşmuyordu. HP markasının bana anlattığı Türkiye'nin her yerinde süreç bu şekilde ilerler ve benim tarafımca ürün servis raporunda zaten cihazın arızası var olduğu ve bir değişim veya bir para iadesinin söz konusu olduğunu bana belirttiler. Görüşmeler kayıt altına alınıyordu ve bu durumla ilgili Tüketici Hakem Heyet'ine başvuruda zaten bulundum gelişmeleri eklemek için dilekçe de vereceğim. Hepsiburada gibi bir şirketin müşterilerine böyle davranması çok kötü.

Erdem sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2024 13:50
Ahmet sonuçtan memnun değil

01 Şubat 2024 10:58
Kurumsal Fatura Reddi Talebi Yanıtsızlığı Hepsiburada
Gülnaz sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Özellikli Ve Hasarlı Bilgisayar Satışı Sonrası Yetersiz Destek

17 Eylül 2025 21:30
eksik-ozellikli-ve-hasarli-bilgisayar-satisi-sonrasi-yetersiz-destek-2.jpg
eksik-ozellikli-ve-hasarli-bilgisayar-satisi-sonrasi-yetersiz-destek-1.jpg
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 16:02
Sadik sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2023 15:20
"İlgi ve alaka için teşekkür ederim."
Hepsiburada Kategorileri