Levent sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 20:20

Hepsiburada sitesinde gezinirken sağ aşağıda içerisinde Hepsiburada ibaresi olan QR bildirimi geldi. Bildirimde anketi doldurup hediye çeki verileceği yazıyordu. QR okuttum ve bir siteye yönlendirdi (t. Maze isimli ). Site Hepsiburada sayfasıyla birebir ancak birine ait bir sipariş bilgisi ve adresi mevcuttu. Sayfada virüs şüphesiyle endişelendim onları aradım durumu görsellerle anlattım kendilerine ait böyle bir şey olmadığını söylediler ve tarayıcınızdan çıkış yapıp girin şeklinde komik bir cevap verdiler ve konuyu kapattılar. O günü endişeyle kardeşimle birlikte tüm banka kartlarımızı iptal ettirdik. Aynı durum onun bilgisayarında da maalesef yaşandı. Şikayetimden sonra sözde anketi o günü sildiler ancak farklı anket QR ları çıkmaya başladı. Birkaç kez konuyla ilgili talep açtırdım ancak günlerdir dönüş yapılmadı. Bugün aranıldım ve ilgili birimle görüşüldüğünü bu sözde sayfaların anketlerin kendilerine ait olduğunu böyle kampanyalar hazırladıklarını bu yüzden sorun olmadığını teyit ettiler. Anketlerde neden İstanbul'daki bir otele verilen siparişin detaylarını gördüğümü sorduğumda cevap alamadım. Kendilerinden bu siparişteki kişiyle ulaşmalarını söylediğimde onu bile yapmadılar. Kısaca önce inkar edip ardından bu QR anketlerinin kendilerine ait olduğunu belirttiler. Bir anket yapıyorsanız sitenizde sorular çıkar yanıtlanır başkalarına ait bilgiler sunulmaz öyle değil mi?. Başka QR larda da bizim sipariş bilgilerimiz mi yayınlanıyor diye düşünmeden edemiyoruz ne yazık ki. Biz kardeşimle aynı durumdan ötürü banka kartlarımızı yeniletmek için günlerdir uğraştık alışveriş dahi yapamadık. Bunun tek sorumlusu da sizlersiniz. Başkasına ait bilgilerin yer verildiği sözde anket çalışmanıza da asla inanmamızı beklemeyiniz. Bu durumu herkesin görüp bilmesi için yazıyorum. Yaşanılan durum yıllardır müşteriniz olan insanlar için hiç hoş ve güvenilir değil.

20 Mayıs 2024 20:25 (Şikayetten 5 dakika sonra)

21 Mayıs 2024 10:01
21 Mayıs 2024 10:13

Lütfen insanlarla alay eder gibi açıklama yapmayın olur mu? Yeni geçilecek sipariş ekranı diyorsunuz ekran şu anki sipariş ekranıyla aynı. Ayrıca ankette sipariş ekranıyla ilgili bir soru falan da sorulmuyor. Ki neden bir otelin adresini kullanıyorsunuz anket çalışmanızda? Siz önce bu işten sorumlu çalışanlarınızı bence bir denetleyin. Çünkü size asla inanmıyorum.

23 Mayıs 2024 09:50

Açıklamama yorum dahi yapamadınız. Çünkü mantıklı bir cevabınız yok. Eski Hepsiburada ile şu anki arasında çok fark var gerçekten. Memnuniyeti her gün daha da düşürüyorsunuz. Ünlüleri reklamınızda oynatmayla olmuyor bu işler

Saniye sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 15:17
Hepsiburada'nın Güvenlik Açığı Yüzünden Hesabım Çalındı
Mert sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 15:26
Hepsiburada Üzerinden Yaşadığım Sipariş Sorunu
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'da Hesap Güvenliği Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

03 Kasım 2024 01:59
Özgün sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 21:52
yanlis-fiyatlama-sonrasi-iptal-edilen-siparis-ve-hediye-ceki-magduriyeti-1.jpg
Didem sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2025 20:34
hepsiburada-uzerinden-aldigim-parfumler-sahte-cikti-cozum-sunulmadi-3.jpg