Hepsiburada Satın Aldıktan Sonra Fiyat Düşmesi

26 Kasım 2023 16:48611

Hepsiburada.com isimli alışveriş sitesinden 3 Kasım 2023 tarihinde 15.999 TL'ye telefon satın aldım. Telefon, 15 gün sonra tekrar indirime girdi. Müşteri hizmetlerini arayarak aradaki fiyat farkının tarafıma iadesini talep ettim. '14 günlük yasal süreç içerisinde talep etmiş olsaydınız, mümkün olabilirdi ancak şu anda iade yapılamaz' şeklinde bir yanıt aldım. Bu durum gerçekten inanılmaz. Her gün aldığımız ürünün fiyatını düşüp düşmediğini mi kontrol etmemiz bekleniyor? İlk alışveriş yapan kişilere bu şekilde yaklaşarak onları mağdur ediyorsunuz.

26 Kasım 2023 16:34

Hepsiburada.com isimli alışveriş sitesinden 3 Kasım 2023 tarihinde 15.999 TL'ye telefon aldım. Telefon 15 gün sonra tekrardan indirime girdi. Müşteri hizmetlerini arayarak aradaki farkın tarafıma iadesini istedim. 14 günlük yasal süreç içerisinde talep etseydiniz olurdu ama şimdi olmaz diyorlar şaka gibi her gün biz aldığımız ürünün fiyatına mı bakacağız düştü mü diye? Düşürmeyin ilk alanları enayi yerine koyuyorsunuz

Eki aç
Eki aç
26 Kasım 2023 16:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

27 Kasım 2023 14:04

Merhaba İbrahim Bey, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Müşteri Hizmetleri ” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

İbrahim
28 Kasım 2023 18:06

Telefondan arayıp yapacak bir şeyimiz yok keşke şimdi indirimli fiyattan alsaydınız iyi günleriniz olsun deyip kapattılar

Hepsiburada Fiyat Farkı Mağduriyeti

13 Ocak 2024 09:321.002

"Teşekkür ederim."

8 Kasım 2024 10:55616

Hepsiburada.com dan efsane kasım kampanyası başlar başlamaz fiyat indirime girdiği için 34.999 TL'ye iPhone 13 aldım. 4-...

2 Destek3 Yorum

26 Kasım 2023 16:021.319

"Hepsiburada'ya talebimi olumlu değerlendirdiği ve gerçekten çok ilgi gösterdiği için teşekkür ediyorum. Özge Hanım, Aleyna Hanım ve Şefika Hanım gibi çok ilgili müşteri yetkilileri ile sorunun çözümünü gerçekleştirdiler. Böyle anlayışlı çalışanlar gerçekten kıymetli, teşekkürler."

1 Destek1 Yorum

Hepsiburada 10 Gün İçinde Ürünün 3.500₺ Düşmesi Fiyat Farkının Tarafıma Ödenmemesi

21 Mart 2024 15:36598

Hepsiburada.com üzerinden 07/03/2024 tarihinde 56.500 TL'ye 624 538 354 numaralı iPhone 15 siparişi verdim. Ürünü aldıkt...

18 Aralık 2023 16:12795

Hepsiburada'dan 25 Mart 2023 'te 1500 TL'ye aldığım ürünün fiyatı yaklaşık 1 ay sonra 1100 TL'ye düştü. Müşteri hizmetle...

Tümünü Gör
Hepsiburada Garantisiz Ürün Satışı

HepsiburadaGarantisiz Ürün Satışı

Dnz
Hepsiburada Arızalı Telefon Gönderilmiş!

HepsiburadaArızalı Telefon Gönderilmiş!

Serkan
Hepsiburada Müşteriyi Yalancı Durumuna Düşürerek Yanıltma!

HepsiburadaMüşteriyi Yalancı Durumuna Düşürerek Yanıltma!

Ulaş
Hepsiburada'dan Telefon Aldım Etiketleri Açılmış Teslim Edildi

Hepsiburada'danTelefon Aldım Etiketleri Açılmış Teslim Edildi

Nigar
Hepsiburada Tineco Floor One Switch S6 Power Kit İade Süreci!

HepsiburadaTineco Floor One Switch S6 Power Kit İade Süreci!

Gamze
Hepsiburada Hatalı Ürünün Fiyatının Düşürülüp Piyasaya Sürülmeye Çalışılması!

HepsiburadaHatalı Ürünün Fiyatının Düşürülüp Piyasaya Sürülmeye Çalışılması!

Yusuf

Öne ÇıkanKonular