Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Orijinal Olmayan Ürün Mağduriyeti

30 Ağustos 2024 15:28

979 146 131 numaralı siparişimdeki, garantisi dolmamış ürünümde batarya sorunu yaşıyorum. Hepsiburada'ya güvenerek JBL gibi bir marka alıyorum ve aldığım satıcı mağaza hakkında herkes sıkıntı yaşamış, ürünün orijinal olmadığı konusunda. Ben de araştırdım ve orijinal bir ürünle yan yana getirdiğimde bendeki ürünün orijinal olmadığını hem sesinden hem ağırlığından hem de reset işlemi orijinali gibi başarılı olmuyor. Ürünümü iade etmek istemiyorum çünkü şu anki fiyatı 5 katı, ürünümün orijinali ile değişimini talep ediyorum ancak Hepsiburada'ya defalarca talep oluşturdum sonuç yok.

17 Eylül 2024 14:52

Ürünümü ben orijinali ile değiştirmek isterken bu seferde aldığım fiyat üzerinden idesi yapıldı rica ediyorum artık sorunumu çözün güncel fiyat üzerinden iadesini istiyorum ya da orijinal ürünümü gönderin lütfen sürekli bununla uğraşıyorum iletişime geçilmesini rica ediyorum

07 Eylül 2024 10:19

Hepsiburada'dan aldığım JBL GO 3 marka ürünüm arıza yapınca anladım ürünüm orijinal değil. Global Group Uluslararası Ticaret satıcısının bütün ürünleri böyle herkes mağdur edilmiş. Ürünü garantiye göndereceğim gönderemiyorum faturasını yüklemiyor çünkü sahte ürün. Orijinaliyle değişim istediğimi belirttim incelemek için satıcıya gönderdim reddetti ürün şu an tekrardan bana gönderildi ve eski adresime gitmiş. Şu an elimde ne ürün var ne de muhatap Mağdur edildik Hepsiburada gibi platformda sahte ürün ve böyle satıcı olmamalı. Ürünümün orijinali ile değişimini rica ediyorum uğraşıp duruyorum son çare Tüketici Mahkemesi'ne gitmem gerekecek.

05 Eylül 2024 14:50

Hepsiburada'dan aldığım JBL GO 3 marka ürünüm arıza yapınca anladım ürünüm orijinal değil Global Group Uluslararası Ticaret satıcısının bütün ürünleri böyle herkes mağdur edilmiş. Ürünü garantiye göndereceğim gönderemiyorum faturasını yüklemiyor çünkü sahte ürün. Orijinaliyle değişim istediğimi belirttim incelemek için satıcıya gönderdim reddetti ürün şu an tekrardan bana gönderildi. Mağdur edildik Hepsiburada gibi platformda sahte ürün ve böyle satıcı olmamalı. Ürünümün orijinali ile değişimini rica ediyorum uğraşıp duruyorum son çare Tüketici Mahkemesi'ne gitmem gerekecek.

05 Eylül 2024 08:56

Ek
30 Ağustos 2024 15:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Eylül 2024 08:56

Gökhan sonuçtan çok memnun

05 Haziran 2024 18:24
"Hızlı bir şekilde sorun çözüldü. Teşekkürler Hepsiburada"

10 Kasım 2023 15:20
hepsiburada-garanti-kapsaminda-bozulan-urunu-yenisi-ile-degistirmiyor-1.pdf
Eda sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 15:21
Hepsiburada Mağazası Global Sound Ürünü Arızalı Ürünü Almıyor
Arzum sonuçtan çok memnun

28 Şubat 2024 18:04
"Çok hızlı iletişime geçilip başka bir model ile değişim yapıldı, çok teşekkür ederim"
Hepsiburada JBL Kulaklık Onarım Ve İade Problemi!
Hepsiburada JBL Kulaklık Onarım Ve İade Problemi!

Kampanya Şartlarına Uygun Alışverişte Bonus Puanım Yatmadı, Kupon Yerine Ücret İadesi İstiyorum

11 Temmuz 2025 12:39
kampanya-sartlarina-uygun-alisveriste-bonus-puanim-yatmadi-kupon-yerine-ucret-iadesi-istiyorum-1.jpg
Hepsiburada Kategorileri