Hepsiburada - "İşleminiz Onaylanmadı. (ref001) " Hatası Hk.

Hepsiburada - "İşleminiz Onaylanmadı. (ref001) " Hatası Hk.
22 Eylül 2024 02:174.335

Hepsiburada üzerinden alışveriş yaparken "İşleminiz onaylanmadı. (ref001) " hatası alıyorum. Dolayısıyla alışveriş yapamıyorum. Hepsiburada müşteri hizmetlerini defalarca kez arayıp durumu izah ettim. Fakat sorunum çözülmedi. Önce bankanızla iletişime geçin dediler iletişime geçtim hatta başka banka kartıyla denedim, kayıtlı tüm kartları sildim yeniden yeniden kart ekledim olmadı. Hatta başka kişilere ait banka kart ve kredi kartıyla da denedim yine olmadı. Hepsipay üzerinden denedim yine olmadı. Uygulamadan çıkış yapıp yeniden deneyin dediler. Uygulamadan çıkış yaptım, şifre değiştirdim, kayıtlı adresleri sildim yeniden ekledim, farklı cihazlardan farklı tarayıcılardan giriş yapıp tekrar denedim yine olmadı. Bana en son dedikleri bekleyin bir süre sonra tekrar deneyin çözülür diyorlar. Aciliyetini ilettiğim zaman da başka bir hesap üzerinden sipariş verebilirsiniz diye çözüm önerisinde bulunuyorlar. Teknik sorunlarınızdan dolayı kullanamıyorum. Bakın buradan teknik ekibinize bir bilişimci olarak söylemek istediğim bir husus var. Ben hesabımın güvenlik sebebiyle askıya alınmış olduğunu ya da hesabıma bloke konulduğunu düşünüyorum. Bu sorunun ivedilikle çözülmesini istiyorum. Benim tüm geçmiş siparişlerim faturalarım bu hesap üzerinde dolayısıyla hesabın kapatılıp yeni hesap açılmasını istemiyorum. Yazılım ekibinize lütfen bu durumu iletin. "İşleminiz onaylanmadı. (ref001) " hatasını yalnız ben almıyorum. Birçok müşteriniz bu hatayı alıyor ve kimsenin sorununu çözmüyorsunuz.

22 Eylül 2024 02:21 (Şikayetten 3 dakika sonra)

24 Eylül 2024 09:37

Merhaba Gökhan Bey, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Talebinizle ilgili Hepsiburada Müşteri Hizmetleri sisteminde 693241546 numaralı kayıt oluşturulmuş olup en kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Müşteri Hizmetleri” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım‑Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

25 Eylül 2024 12:17

Merhaba Hepsiburada yetkilisi ve müşterileri, defalarca müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen sorunum çözülmemiş ve Hepsiburada güvenlik açığı sorunun devam ettiği ve sorunla ilgilenildiği bana sundukları geçici çözüm diye tabir edilen fakat aslında çözümün olmadığı bana müşteri hizmetlerinden Esra Hanım arayıp hesabımı kapatma talebi oluşturup farklı mail adresi ile telefon numarası girmeden yeni üyelik oluşturmamı önerdi. Hepsiburada e-ticaret platformundaki bu güvenlik açığından dolayı kınıyor diğer tüketicileri de Hepsiburada dan alışveriş yaparken benim yaşadığım sorun ya da benzer sorunlarla karşılaşmamaları konusunda dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum.

Yorumlar(6)

Onur
Onur
13 Kasım 2024 17:15

Sorun çözülmüyor toplu bir şey yapmamız gerekli

11 Ekim 2024 03:03

Kardeşim, Hepsiburada artık işlevselliğini ne yazık ki yitirdi. Artık N11 ya da Trendyol, Amazon, Alibaba gibi müşterisine değer veren e-ticaret siteleriyle çalışmak daha mantıklı. Hepsiburada hesabımı bende siliyorum. Twitter'da #hashtag adıyla ref001 hatası sebebiyle alışveriş yapamadığımızı dile getirip, Hepsiburada müşterilerini kafasına göre yasaklama kararı alıp, mağdur eden bir e-ticaret sitesi olup mağduriyetlere yönelik kampanya başlatacağız bu akıma destek için tüm kardeşlerimizi bekliyoruz. Youtube.com ve Instagram kanalımızda da dile getireceğiz. Ticaret Bakanlığı ve CİMER'e de ayrıca şikayette bulunacağız.

10 Ekim 2024 23:29

Bugün canlı destekteki ilgili bir arkadaşımızın tavsiyeleriyle ref001 sorununu çözdüm. Yapmanız gerekenleri yazıyorum. Başka bir hesapta kayıtlı kartınız varsa silin. Ortak adres kullandığınız bir hesap varsa o hesaptan adresi silin. Kayıtlı kartlarınızı ve adreslerinizi kendi hesabınızdan silin. Bunları baştan ekleyince ve diğer hesapla ortak bir alan kalmayınca 25 gün sonunda sorunum çözüldü. Her ihtimale karşı e-posta adresimi de güncelledim ve şifremi de değiştirdim.

10 Ekim 2024 23:28

Başkasına yazmıştım kopyalayayım kardeşim. Umarım işine yarar.

10 Ekim 2024 20:20

Ben düzelttim ref001 sorununu

Hepsiburada Sipariş Kısıtlaması Ve Premium Üyelik Mağduriyeti

Ferdi
28 Aralık 2024 18:404.625

Yaklaşık 5 gündür Hepsiburada sitesi/uygulaması üzerinden sipariş oluşturamıyorum. Hangi ödeme yöntemiyle denediysem de,...

1 Destek1 Yorum

Haksız Sipariş Engeli Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Alışveriş Yapamıyorum

Rukiye
5 Mayıs 2025 17:342.507

"Şikayetimi defalarca kez yenilemem gerekse de çözülmesine sevindim. Teşekkürler..."

1 Destek2 Yorum

Hepsiburada'da Sipariş Engeli Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Özge
20 Kasım 2024 23:493.672

Neredeyse 2 haftadır Hepsiburada sitesinden sipariş veremiyorum ve tüm denemelerimde “İşleminiz onaylanmadı. (ref001) ” ...

1 Destek

Tümünü Gör
Hepsiburada Orijinal Gibi Gösterilip Ama Orijinal Olmayan Solingen Masat

Hepsiburada OrijinalGibi Gösterilip Ama Orijinal Olmayan Solingen Masat

Yavuz
Hepsiburada Hem Hatalı Ürün Gönderme Ve Doğru Ürün Göndermeme!

Hepsiburada HemHatalı Ürün Gönderme Ve Doğru Ürün Göndermeme!

Yakup
Hepsiburada Hatalı Ürün Gönderildi

Hepsiburada HatalıÜrün Gönderildi

Ramazan
Hepsiburada Bu Alışverişte Mağdur Edildim

Hepsiburada BuAlışverişte Mağdur Edildim

Hepsiburada Keysmart KEY 410 Yanlış Geldi!

Hepsiburada KeysmartKEY 410 Yanlış Geldi!

Feyziye
Hepsiburada Saç Kremi Su Çıktı