Hepsiburada Hesap Sorunu Ve Borç Transferi Çıkmazı

07 Kasım 2024 12:57

Yaklaşık 8-9 ay önce dolandırıcılar tarafından Hepsiburada hesabım üzerinden benden habersiz alışverişler yapıldı ve şüpheli işlemler olduğu için hesabım Hepsiburada tarafından kapatıldı. Hemen Al Sonra Öde (haso) alışverişlerim vardı ve onların borcu vardı. Kartlarım iptal olduğu için ödeme yapamadım. Çözüm olarak Akbank mobil uygulama üzerinden ödemelerimi yapabildim fakat borcumu görüntüleyemiyorum. Ne kadar kaldığını Akbank üzerinden sadece anlık gelen ödenmemiş borçları görebiliyorum. Belirli bir zamandır "ödenmemiş borcunuz vardır" mesajı gelmiyor. Bu süreç içerisinde yeni Hepsiburada hesabı açmıştım ve yeni açtığım hesabıma haso limitini taşımaya çalışıyorum fakat sürekli "Başka bir hesapta limitiniz olduğu için devam edemiyoruz" hata mesajı alıyorum. Defalarca müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdum ve aradım ama çözüm olmadı. Borç varken taşınamaz uyarısı aldım, borçları bitirdim ödedim ama yine taşınamıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
İletişim bilgileri: Berkay Ç**
Hepsiburada tarafından kapatılan hesabımın ve haso limitimin bağlı olduğu hesap bilgileri; e-mail adresi: b***@hotmmail.com.

07 Kasım 2024 12:33

Yaklaşık olarak 8-9 ay önce dolandırı cılar tarafından Hepsiburada hesabım üzerinden benden habersiz alışverişler yapıldı ve şüpheli işlemler olduğu için hesabım Hepsiburada tarafından kapatıldı. Haso ( hemen al sonra öde ) alışverişlerim vardı. Ve onların borcu vardı kartlarımda iptal olduğu için ödeme yapamadım çözüm olarak Akbank mobil uygulama üzerinden ödemelerimi yapabildim borcumu görüntüleme yapamıyorum ne kadar kaldığını Akbank üzerinden sadece anlık gelen ödenmemiş borçları görebiliyorum. Belirli bir zamandır ödenmemiş borcunuz vardır mesajı gelmiyor bu süreç içerisinde yeni Hepsiburada hesabı açmıştım yeni açmış olduğum hesabıma haso ( hemen al sonra öde ) limitini taşıyorum sürekli hata mesajı veriyor başka bir hesapta limitiniz olduğu için devam edemiyoruz diye. Defalarca kayıt oluşturuldu müşteri hizmetleri tarafından. Defalarca aradım çözüm olmadı borç varken taşınamaz uyarısı aldım borçları bitirdim ödedim yine taşınamıyor yardımcı olabilir misiniz? İletişim bilgileri : Berkay çetin Hepsiburada tarafından kapatılan hesabımın ve haso limitimin bağlı olduğu hesap bilgileri ; e-mail adresi : [email protected]

07 Kasım 2024 13:01 (Şikayetten 3 dakika sonra)

11 Kasım 2024 12:49

Merhaba Berkay Bey, Talebiniz hakkında Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde yer alan 831485449 numaralı kayıt üzerinden bilgi aktarılmıştır. Talebinizin sonucunu üyelik sayfanızda bulunan “Hesabım – Soru ve Taleplerim” bölümünden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

21 Ocak 2025 15:05

Hepsiburada Limit Borcum Babama Çıkıyor SMS Yanlış Numaraya Gidiyor

17 Haziran 2025 10:26
Selman sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 17:46
"Sorunumuz çözüldü ilginize teşekkür ederiz"
Hepsiburada Kişisel Verileri İhlali
Can sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 15:02

22 Mart 2025 01:53