Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Hesabım Haksız Yere Engellendi

10 Kasım 2024 11:02

Hepsiburada'dan yaptığım alışverişlerde, ticari olarak algılanıp pay hesabım ve Hepsiburada hesabım engellendi. Belirttiğim numaradaki hepsipay ve Hepsiburada ilişkilerinin tamamen silinmesini talep ediyorum. Yeni üyelik de açamıyorum, bu yüzden telefon numara doğrulama kodu gelmiyor. En kısa sürede hesaplarımın blokesinin kaldırılmasını istiyorum.

19 Kasım 2024 11:14

Hepsipay hesabım bloke konuldu. Kayıtlı cep telefon numaramın KVKK kapsamında sistemden silinmesini istiyorum. Silinmediği için Hepsiburada'dan puan da kazanamıyorum. Haksız yere ticari işlem olarak hepsipay hesabımı kapattılar. O yüzden hesabımın silinmesini istiyorum.

10 Kasım 2024 11:04 (Şikayetten 2 dakika sonra)

11 Kasım 2024 15:21

Merhaba Hüseyin Bey, Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 105769379 numaralı kayıt oluşturulmuş olup en kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Hepsiburada

19 Kasım 2024 11:11

Sorunumu çözmediler

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2025 08:47
Ali sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2025 21:51
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Telefon Numaram Bloke Edildi, Alışveriş Yapamıyorum

17 Temmuz 2025 22:34