Murat sonuçtan çok memnun

Hepsiburada Uygulama Hatası Yaşanan Sıkıntı!

23 Aralık 2024 09:04

13 Şubat 2025 23:52

Geçen günlerde Hepsiburada uygulaması üzerinden FLO mağazası 'İki Al Bir Öde' kampanyası yapmıştı. Bu kampanyadan almış olduğum İnci marka ayakkabının tanesi 2400₺ idi, sözde bir tanesi de bedavaydı. Bugün yine aynı uygulamada, aynı mağazada aynı ayakkabının tanesi 975₺. Bu düpedüz yalan değil de nedir? Bu, sizden alışveriş yapan insanları saf yerine koymak değil de nedir? FLO mağazasını alenen bu şekilde çekinmeden davranışından dolayı tebrik ediyorum. Hepsiburada firması da bunlara müsaade ettiği için ayrı bir teşekkürü hak ediyor. Tabii ki.

22 Aralık 2024 18:08

Hepsiburada'dan Almak İstediğim Akıllı Saatin Fiyatı Renk Değişikliği Yaptıktan Sonra Yaklaşık %50 Düşüyor Videoda Görüldüğü Gibi Uygulamadan Kaynaklı %15 İndirim Vardı Sözde Kampanya Süresini Ve Hepsiparaları Kaybettim Bu yüzden Teşekkür Ederim Hepsi Buradaya

23 Aralık 2024 09:11 (Şikayetten 7 dakika sonra)

25 Aralık 2024 08:34
25 Aralık 2024 11:59

Hepsiburada Ve Ekibine İlgilerinden Dolayı Çok Teşekkür Ederim Diğer Markalara da Örnek Olmasını Dilerim

Hepsiburada Uygulamasına Giriş Yapılamıyor, Sürekli Servis Bağlantısı Hatası Alıyorum

24 Eylül 2025 22:03
hepsiburada-uygulamasina-giris-yapilamiyor-surekli-servis-baglantisi-hatasi-aliyorum-1.jpg

Hepsiburada Kategorileri