Berat sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 15:14

Hepsiburada'nın 'Eskiyi Kapıda Yenile' uygulamasından yararlanmak istedim. Bilgileri girdim, aradaki farkı ödedim. Hiçbir uyarı vermedi. Öncesinde de net olsun diye müşteri hizmetleri ve canlı destek ile görüştüm. Cihazım yurt dışı resmi kayıtlı, bir problem olur mu diye sordum. 'Olmaz, işlemlerinizi başlatabilirsiniz' dediler. Ben de öyle düşündüm çünkü problem olsa Hepsiburada kampanyayı başlatmaz. IMEI yazılıyor oraya. Neyse, kurye geldi. Cihazı hatasız kabul etti. İşlemleri yapacak, aynı IMEI giriyor. Sistem kabul etmiyor. Müşteri hizmetlerini aradım, yurt dışı olduğundan olabilir vs. saçmalıyorlar. Madem öyle, sizin sisteminiz neden kabul ediyor? Ekstra para ödedim, bir de bu saçma durumun giderilmesini talep ediyorum. Telefonda daha detaylı görüştük, ses kayıtları Hepsiburada'da mevcut, dinleyebilirsiniz. Canlı destek ile olan görüşmemi paylaşıyorum. Orası da aynısını diyor, 'Yurt dışında bir problem yok' diye.

03 Eylül 2024 15:16 (Şikayetten 2 dakika sonra)

04 Eylül 2024 08:26
Berat
Berat
05 Eylül 2024 15:30

Çözüm sunamadılar tekrar görüştüğümüz müşteri hizmetleri de bana hak veriyor eğer ki bizim sistemimize yazdığınız IMEI kabul ediliyorda kuryedeki edilmiyorsa problem diye ama sonuç para iadesi yapıp geçmişler daha site ile kuryedeki sistemi entegre edememişler yazık.

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'nın Eskiyi Kapında Yenile Sistemi Çalışmıyor

21 Mart 2025 18:24
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
12 Aralık 2024 14:31