Halkbank Tuşlama Yaptığım An Telefonun Kapanması

17 Nisan 2023 11:52

Halkbank müşteri hizmetleri 0850 222 04 00'ü arıyorum. Arka arkaya mobil bankacılık şifremi değiştirmek istiyorum, fakat numarayı aradığımda tuşlama yaptığım an telefon direk kapanıyor. Tuşlama yapmayınca müşteri temsilcisine ulaşıyorum, ancak onlar da bir tuşlama yaptığında tekrar kapanıyor. Yardım istiyorum.

17 Nisan 2023 16:59 (Şikayetten 5 saat sonra)

17 Nisan 2023 17:17

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Halkbank Kredimde 20.000 TL Kesintisi Açıklama Ve Personel Davranışı İncelemesi

09 Ocak 21:09
halkbank-kredimde-20000-tl-kesintisi-aciklama-ve-personel-davranisi-incelemesi-2.jpg
halkbank-kredimde-20000-tl-kesintisi-aciklama-ve-personel-davranisi-incelemesi-1.jpg
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

ParafPara Kullanım Noktaları Belirsiz, 5.000 TL Puanımın Harcama İmkanı Hakkında Açık Bilgi Talebi

31 Mart 16:37

Halkbank Açık Hesap Yapılandırma Reddi Ve Yanıltıcı Gecikme Uyarısı