Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Paraf Platinum Airbnb'de Ekstra Ücret Alıyor

06 Eylül 2024 13:41

Türkiye'de yaşıyorum ve Türkiye'de yaz tatili için Airbnb üzerinden maaş müşterisi olduğum Halkbank Paraf Platinum kredi kartım üzerinden ilk defa rezervasyon yaptım. Airbnb faturası tl cinsinden. Buna rağmen firma yurt dışı menşeli olduğu için Halkbank fiyatı dolara çevirip üzerine yaklaşık %1 vergi ekledi ve fazladan yaklaşık 1200TL ödemek zorunda kaldım. Halkbank ile görüştüğümde bu durumun son derece normal olduğunu çok istersem dolar hesabı açıp dolar ile ödeme yaptığımda bu vergiden muaf olacağımı söyledi. Başka bir bankaya ait kredi kartımla 10 yıldır Airbnb üzerinden yurt dışında dahi rezervasyon yaptım asla böyle bir şey yaşamadım. Ayrıca rezervasyon iptalinde bile bu ödemenin geriye verilmeyeceğini öğrendim. Biraz araştırdığımda Netflix ve Spotify gibi şirketlerle benzer durumun yaşandığını gördüm. Bu durumun gerçekten düzeltilmesi gerekli.

06 Eylül 2024 14:31 (Şikayetten 50 dakika sonra)

06 Eylül 2024 14:34

Şikayetimi olayın yaşandığı gün tarafınıza ilettim. İki defa müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kendileri uygulamanızın böyle olduğundan bahsetti. Diğer bankamda böyle bir sorun olmadığını söyleyince "o zaman o banka ile yola devam edebileceğimi Halkbank'ın uygulamasının bu şekilde olduğunu" ilettiler.

06 Eylül 2024 15:48

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

16 Eylül 2024 17:08

Kendileri dönüş yaptılar ve çözüm sunmadılar. Maaş müşterisi olmam nedeniyle zorunlu olarak çalışmaya devam edeceğim ancak ürünlerini kullanmayacağım.

Halkbank Kredi Kartına Yansıtılan Fazla Bakiye

28 Temmuz 2023 23:35
Halkbank Kredi Kartına Yansıtılan Fazla Bakiye
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Paraf Platinum Kredi Kartı Döviz Borcu Ödeme Problemi

İsmail