Soner sonuçtan çok memnun

Halkbank İşlem Limiti Sorunu Ve Çözüm Talebi

15 Aralık 2024 13:44

Maaş bankamız Halkbank'a geçti ve ilk defa bugün maaş ödemesi yattı. Ödemelerimi yapmak için fast ile başka hesabıma para göndermek istedim ve Havale/EFT/fast işlem limitimin 10.000 TL olduğunu gördüm. Halkbank Telefon Şubesini aradım ve telefon şubesinden düzeltemediklerini, şubeye gitmem gerektiğini söyledi müşteri temsilcisi. Neden böyle bir şey olduğunu sorduğumda sebebini göremediklerini, şubede yardımcı olabileceklerini söyledi. Diğer arkadaşlarıma da sordum, bazılarının benimki gibi 10.000 TL, bazılarının 500.000 TL işlem limiti mevcut. Benim kazandığım paranın sahibiymiş gibi davranan, sebepsiz yere paramı bankada tutmam için çeşitli yollara başvuran bu bankayla mecburen çalışmak zorundayım. Ama şubeye gitmeden bu işin çözülmesini talep ediyorum.

16 Aralık 2024 09:14 (Şikayetten 19 saat sonra)

Soner
Soner
16 Aralık 2024 12:58

Kendi çabalarımla araştırarak sebebini öğrenip hallettim. Sebebi öğrenci olarak gözükmemmiş ve bunu da şubeden değiştirebilirsiniz diyorlar, şaşırır mısınız bilmem. Kişisel müşteri hizmetlerinden hallettim ama ben buna vakit harcamak zorunda değilim. Uygun yönlendirme dahi yapılmadı Halkbank telefon şubesinden.

19 Aralık 2024 11:23

19 Nisan 2024 20:20

29 Kasım 2024 16:17

15 Ağustos 2024 14:47

Mevlüt
31 Temmuz 2024 18:32
Berk sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 14:46

Halkbank Kategorileri