Halkbank İşbaşı Eğitim Programı Maaş Çıkmazı

Halkbank İşbaşı Eğitim Programı Maaş Çıkmazı
11 Temmuz 2023 20:39

İŞKUR işbaşı eğitimi programı kapsamında adıma hesap açılıp maaşımın SMS ile bildirilen IBAN numarama yattığına dair Halkbank'tan bilgi SMS'i geldi. Fakat Halkbank Mobile girdiğimde ne bu açılan hesabı ne de yatan parayı göremiyorum. SMS ile açıldığı bildirilen vadesiz hesabım hayali bir hesap değilse ben bunu neden Halkbank mobilden göremiyorum... Mutlaka bankaya gitmem gerektiği söyleniyor hangi devirde yaşıyoruz kardeşim. Benim vardiya saatlerim bankanızın mesai saatleri ile uyuşmuyor... Adıma açılmış bir vadesiz tl hesabı varsa bunu neden Halkbank mobilden göremiyorum.

12 Temmuz 2023 08:59 (Şikayetten 12 saat sonra)

14 Temmuz 2023 14:48

Müşterimize SMS kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

İŞKUR İş Başı Eğitim Programı Halkbank Ödemesi

17 Mayıs 2023 20:37

Halkbank Hesabı Açılmadı, Maaşımı Alamıyorum Mağduriyet Yaşıyorum

Ayşegül
18 Eylül 2025 11:45
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Mobil Uygulamasına Girişte SMS Güvenlik Engeli Ve Çözüm Bulamama

30 Mayıs 2025 09:15