Emre sonuçtan hiç memnun değil

İŞKUR İş Başı Eğitim Programı Halkbank Ödemesi

İŞKUR İş Başı Eğitim Programı Halkbank Ödemesi
12 Ağustos 2024 19:33

İŞKUR maaşımın yattığı bilgisi SMS ile tarafıma iletildi. ATM'ye gidip sorguladım fakat hata aldım. Şubeye gitme gibi bir ihtimalim yok Çünkü hafta içi o saatlerde çalışıyorum. Hali hazırda Halkbank müşterisiyim hesabım da mevcut. Bu parayı şahsi hesabıma yatırmak ne kadar zor olabilir. Niye uğraştırıyorsunuz bu kadar?

13 Ağustos 2024 09:11 (Şikayetten 13 saat sonra)

13 Ağustos 2024 09:51

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Emre
Emre
13 Ağustos 2024 22:25

Bana çözüm diye yolladığınız mailinizi aynen buraya yapıştırıyorum : ''İlgide yer alan bildiriminize istinaden yapılan incelemede ilgili tutarın 12.08.2024 tarihinde hesabınıza geçtiği tespit edilmiştir.'' Bu bilgi bana zaten SMS ile gelmişti. Yani hiçbir yardımınız olmadı. Burada bahsedilen hesabın benim kişisel Halkbank hesabım değil İŞKUR için açılan ayrı bir geçici hesaba yatırılmış olduğunu ben de biliyorum zaten siz de biliyorsunuz. Yazdıklarımı hiç mi okumadınız? Ben bunu ATM'den çekemiyorum. Çalışma saatlerinde ben de çalışıyorum sizler gibi takdir edersiniz ki, şubeye gitme şansım yok, gidebilsem zaten çekeceğim, yoksa buraya neden yazayım sizlerden yardım isteyeyim? 2024 yılındayız gerçekten uğraştığımız şeye bakın, şubeye gidip elden para almak nedir yahu? Lütfen bu konuyu bir şekilde çözüme ulaştırın. Benim gibi mağdur olan bir sürü insan var. Çalışma saatlerinde insanların şubeye giderek paralarını almalarını beklemeniz sadece saçmalık.

Halkbank İŞKUR Üzerinden Maaş Çekme Zorluğu Ve Banka Erişim Sıkıntısı

13 Mayıs 2024 17:28