18 Ekim 2024 23:49

Merhaba, benim televizyonda gördüğüm Hadi veresiye reklamından sonra Hadi uygulamasından kredi kartına ve veresiye limite başvurdum. 2.000 TL'lik kredi kartı ve 3.500 TL'lik de veresiye limiti verdi. Kullandım, zamanında ödedim. Bu sefer 1.500 TL'ye düşürdüler, onu da kullandım, onu da zamanında ödedim. Yine 1.500 TL'lik bir limit verdiler. Onu da kullanmak istedim fakat limit kapatılmış. Hadi müşteri temsilcisine ulaştım, 'Biz ona müdahale yapamıyoruz, kredi durumunuzla ilgili olabilir' gibi şeyler söylediler. Yani ben bunu kaç kere kullandım, kaç kere ödedim. Madem böyle bir hizmet veriyorsunuz, neden insanları mağdur ediyorsunuz? Lütfen buna bir çözüm bulun, yoksa gerçekten şikayetçi olacağım. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Lütfen benim mağduriyetimi giderin.

21 Ekim 2024 17:03 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüz. Bize ilettiğin konuyu detaylı bir şekilde inceledikten sonra sana bilgi vereceğiz. T.O.M. Bank'a göstermiş olduğun ilgi ve anlayış için teşekkür eder, iyi günler dileriz. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

Selda sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 17:26
Hadi Uygulamasında Haksız Limit Düşürme Şoku

02 Eylül 2024 23:17
Sonan sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 17:15

26 Kasım 2024 20:43