Trabzon Rubenis AVM Gratis Mağazasında Yaşanan Personel Sorunu

Ecenaz
29 Temmuz 2024 22:10

Trabzon Rubenis AVM Gratis mağazasında 29/07/2024 tarihinde kasa sırasındayken G***** isimli personelin kasadaki personellere müşteriler kart ile ödeme yapmak istediğinde nakit al dediğini duyduk. Ve yabancı müşteriler için "Kötü kokuyorlar" şeklinde çirkin bir ifade kullandığına da şahit olduk. Sıra bize geldiğinde kart ile ödeme yaptık ve kartta sıkıntı olduğunu nakit ödeme istediklerini söylediler. Biz de nakit ödedik ama her yerde kart ile ödüyoruz sorun olmuyor dedik. Sonra G***** hanımın saygısız davranışlarına sinirlenip satın aldığımız ürünü tekrar kasadan geçirip kartla ödeme denedik ve sorunsuz bir şekilde oldu. Aynı ürünü ikinci kez satın aldık. G***** hanım aşırı derecede kaba ve saygısız davranışlarda bulundu. İsterseniz Gratis'i arayın dedi. Dalga geçer gibi. Sonrasında biz mağazadan çıkarken hala bir şeyler söylemeye devam ediyordu. G***** isimli personelden şikayetçiyiz. Birçok şehirde Gratis'te sürekli alışveriş yapıyoruz. Hiç böyle bir duruma ve böyle saygısız kaba bir personele rastlamamıştık.

30 Temmuz 2024 09:59 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
17 Mart 2024 14:13
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Mağaza Personelinin Saygısız Davranışı Ve Yetersiz Sorun Çözümü

Kerem