Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Siparişlerinde Yaşanan Gecikme Ve İlgisizlik

06 Eylül 2024 19:13

Gratis'ten 26.08.2024 tarihinde iki siparişim oldu. İkisinin de durumu günlerce 'sipariş alındı' olarak kaldı ve beş gündür aralıksız her gün arayıp durum kontrolü sağlıyorum. Çalışan arkadaşlar hepsi siparişiniz hazırlanıyor dediler. Sanırsınız ürünleri tekrar üretiyorlar. Bir siparişim sn.: pr16571561 dün 05.09.2024 tarihinde saat 19:30'da kargoya verildi. Dünden beri hâlâ transferde görünüyor. Diğer siparişim sn.: 16573849 hâlâ müşteri temsilcisinin ifadesine göre hazırlanıyor.

Başka firmalardan yurt dışından siparişim gümrük dahil on günde gelirken Gratis'ten 26.08.2024 tarihinde verilen siparişlerim hâlâ ulaşmadı. Web sitesinde tahmini teslimat arıyorum, maalesef yok. Şirket politikaları şeffaf değil. Müşteri temsilcileri hepsi birbirinden güzel diyaloglarla müşteri avutuyorlar. Müşteri odaklı sektörde 15. Yılım ve dev teknoloji firmasında eğitmenlik dahil yaptım.

Neredeyse iki hafta olacak siparişimin ulaşmaması. Altı üstü ürünler paketlenerek gönderilecek, tekrardan üretilmeyecek... Güncel işim ebike üzerine ve müşteri siparişi geldiğinde üç ila beş gün içinde dünya çapında teslimatımız vardır. Ebike montajları akabinde dev kartonlara koyup paketleme dahil en geç beşinci gün müşterinin kapısında. Bu gerçekten zor bir şey değil.

Mağduriyetimi belirtip inisiyatif kullanılarak mağduriyet giderme talebimi ilettim, lakin ne olumlu ne de olumsuz cevap alamadım. Kupon kullanan, takip eden bir insan değilim, kupon istemiyorum. Bu yüzden hâlihazırda hazırlanan paketin içine müşteri memnuniyeti amacıyla mağduriyeti gidermek için tanıtım amaçlı kullanılan Sample ya da numune olarak adlandırılan bir veya birden fazla ürün koymak bu kadar zor olmamalı.

Bunları alabilmek için influencer olmamak gerekiyor. Müşterilerinizi dikkate alıp onların memnuniyeti odaklı çalışmanızı tavsiye ederim... Gerçekten talep ve sorularımın dikkate alınmadığı için sözlerimi bir de yazarak belirtmek istedim ve ilk kez ben gibi sabır küpü insanı dakikalarca buraya yazı yazma zorunda bıraktınız, çok teşekkür ederim!

Tehdit olarak algılamayın, haddime değil ama siparişlerim elime ulaştıktan sonra birkaç ürün haricinde rakip firmalarınızı değerlendirmeye alacağımı düşünüyorum. Umarım ilerleyen zamanda müşterilerinizi ciddiye alıp değer verdiğiniz bir gün tekrardan doyasıya alışveriş yapabilirim... Sevgi ve saygılarımla, f. F.

07 Eylül 2024 11:26 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

07 Eylül 2024 13:11

Merhabalar, tüm hafta boyunca aramalarımda müşteri temsilcileriniz tarafından söylenen avutma cevapla karşılık vermişsiniz. Özelden maile hiç gerek yoktu, direk buradan şeffaflıkla yazabilirdiniz çünkü hali hazırda, hazırlaması 2 dakikanızı bile almayan otomatik mail ile cevaplamışsınız.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
03 Ağustos 2024 15:12
Buket sonuçtan memnun değil

Buket
07 Ocak 2025 21:15
Gratis Siparişim Neden Hala Hazırlanmadı?

Almina
30 Ağustos 2025 00:35

Pınar
01 Eylül 2025 15:04
Dilek sonuçtan memnun

Dilek
14 Şubat 2024 12:57
"Mail ile gelen çözüm. Teşekkürler..."

Gratis Kategorileri